The Last of Us dizisinde, oyunda kesilmiş çarpıcı bir sahne olacak

The Last of Us dizisinde, oyunda kesilmiş çarpıcı bir sahne olacak
The Last of Us dizisi bu yılın başlarında duyurulduğundan beri, hayranlar popüler oyun serisinden uyarlanan projeden gelecek haberleri merakla bekliyor. Son olarak yapımcı ve yazar Craig Mazin, dizinin orijinal oyunun hikayesini geliştireceğini...

The Last of Us dizisi bu yılın başlarında duyurulduğundan beri, hayranlar popüler oyun serisinden uyarlanan projeden gelecek haberleri merakla bekliyor. Son olarak yapımcı ve yazar Craig Mazin, dizinin orijinal oyunun hikayesini geliştireceğini açıklamıştı. Mazin şimdi de The Last of Us oyununda kesilen bir sahnenin ekranlara taşınacağını açıkladı.

BBC'ye konuşan Mazin, The Last of Us dizisinin hikayeye yenilikler katacağını ve Naughty Dog'un hikayesini yeniden tasarlayacağını belirtti. Ancak dizide hayranların varlığından haber olmadığı, kaynak materyalden daha fazla şey işlenecek. Öyle ki izleyenlerin ağzını açık bırakacak bir sahne de The Last of Us dizisinde gösterilecek.

The Last of Us dizisi, oyunun hikayesinden daha fazlasını sunacak

The Last of Us

Craig Mazin, HBO dizisinin yapımcılığını üstlenen The Last of Us'ın yönetmeni Neil Druckmann ile bir fikir hakkında özellikle konuştuğunu belirtti. Söz konusu fikir, orijinal oyunun geliştirilmesi sırasında kesilen sahnelere uzanıyordu. Görünüşe göre o sahnelerden biri dizide hayranların karşısına çıkacak.

Mazin, Druckmann'ın fikrine verdiği tepkiyi, "Şaşırtıcı şeyler olabilir. Kesinlikle bunu yapmak zorundayız. Bunu yapmama engel olamazsın. Bunu yapmam için beni vurman gerekecek. Bunun gibi birkaç şey söyledi." şeklinde anlattı. Yapımcı, elbette somut detaylara girmedi ancak yine de, söz konusu sahnenin dizinin hikayeyi genişletme yollarından biri olacağını öne sürdü.

The Last of Us dizisinin amacı, izleyenleri kendine aşık etmek

Tüm bunların yanı sıra Mazin, hayranların beklentilerine nasıl karşılık vermeyi hedeflediğini de açıkladı. Yapımcının amacı, hayranlara diziyi "sevdirmek" değil, onları seriye yeniden aşık etmek. Ayrıca izleyicilerin daha fazla karakterle daha fazlasını deneyimlemesini sağlamak.

Mazin, The Last of Us dizisindeki ağzımızı açık bıracak sahneye de atıfta bulunarak, "Oyunu oynadıysanız, diziyi izleyip, 'oyunda sevdiğim ve gördüğüm şeylerin hiçbirinden uzaklaşmadı, ama aynı zamanda bana çok daha fazlasını getirdi. Bilmediğim şeyler, gerçekten harika şeyler.' diyeceksiniz" şeklinde konuştu.

The Last of Us dizisi hakkında hâlâ pek çok ayrıntı perde arkasında. Oyuncu kadrosu, çıkış tarihi ve çekimlerle ilgili detaylar henüz paylaşılmadı.