The Last of Us dizisi, oyunun hikayesini genişletecek

The Last of Us dizisi, oyunun hikayesini genişletecek
PlayStation Productions, Mart ayında The Last of Us'ı HBO TV dizisine uyarlayacağını duyurdu. Chernobyl dizisinin senaristi Craig Mazin, oyun serisinin yönetmeni Neil Druckmann ile birlikte dizinin baş yapımcılığını üstleniyor....

PlayStation Productions, Mart ayında The Last of Us'ı HBO TV dizisine uyarlayacağını duyurdu. Chernobyl dizisinin senaristi Craig Mazin, oyun serisinin yönetmeni Neil Druckmann ile birlikte dizinin baş yapımcılığını üstleniyor. Bununla birlikte Mazin, kısa süre önce The Last of Us dizisi hakkında kısaca konuştu.

Craig Mazin, BBC Radio 5 ile yapılan röportajda, yönetmen Neil Druckmann'ın The Last of Us'ın hikayesini genişletme isteğini açıkladı. Yani HBO'nun merakla beklenen dizisi, oyun serisinin hikayesini geliştirerek ekranlara taşıyacak gibi görünüyor. The Last of Us'taki kayıp parçalar göz önüne alındığında, bazı noktalar dizide daha detaylı olarak anlatılabilir.

The Last of Us dizisi, hikayedeki boşlukları dolduracak

The Last of Us dizisi

Craig Mazin, The Last of Us dizisi hakkında konuştuğu röportajda, "Sanırım hayranlar, bir marka başka birine lisanslandığında anlaşılmaz noktaların ortaya çıkabileceği veya hikayenin değişebileceği konusunda endişeleniyorlar. Ben bunu seriyi yaratan adamla yapıyorum ve bu nedenle yaptığımız değişiklikler, hikayedeki boşlukları doldurmak, genişletmek ve daha ziyade geliştirmek için tasarlandı." ifadelerine yer verdi.

Mazin, ayrıca ilk The Last of Us oyunuyla güçlü bir duygusal bağı olan hayranlardan endişe duyduğunu belirterek, "Yeniden yaratıyoruz ve halihazırda farklı bir format sunmak için orada olanları da yeniden tasarlıyoruz. Bu benim için rüya gibi bir şey. Biraz korkuyorum çünkü bu oyuna bağlı hayranların duyguları oldukça yoğun. Sanırım bir süre kendimi yorumlara kapatacağım, çünkü herkesi mutlu edemezsin!" dedi.

Chernobyl dizisinin yönetmeni Johan Renck, heyecanla beklenen dizide baş yapımcı olarak görev yapacak. Ayrıca Renck'in ilk bölümü yöneteceği de bildiriliyor. Diğer yandan The Last of Us ve devam oyununun bestecisi Gustavo Santaolalla, yeteneklerini TV dizisinde de sergileyecek. Gelecek güncellemelerden sizleri haberdar edeceğiz.