Yeni Injustice Oyunu İçin Teaser Paylaşıldı

Yeni Injustice Oyunu İçin Teaser Paylaşıldı
NetherRealm Studios, 2019 yılının Nisan ayında Mortal Kombat 11'i piyasaya sürdü. Şimdi sıradaki proje yeni bir Injustice oyunu olabilir. Geliştirici konu hakkında sessiz kalsa da, Injustice çizgi romanlarının yazarı Tom Taylor,...

NetherRealm Studios, 2019 yılının Nisan ayında Mortal Kombat 11'i piyasaya sürdü. Şimdi sıradaki proje yeni bir Injustice oyunu olabilir. Geliştirici konu hakkında sessiz kalsa da, Injustice çizgi romanlarının yazarı Tom Taylor, yeni bir oyunun yolda olduğuna işaret ediyor.

Taylor, Twitter hesabı üzerinden birkaç teaser görüntüsü paylaştı. İlk resimde "I" harfi yer alırken, ardından, "N" harfinin gelişi uzun sürmedi. Her ikisi de Injustice logosuyla aynı yazı tipinde tasarlanmış siyah bir arka planın üstünde beyaz harfler olarak geldi. Her iki görüntüye de çizgi romanlardan alıntılar eşlik etti. Görünüşe göre Injustice 3 yolda.

Injustice çizgi roman yazarından "IN" teaser'ı:

DC Comics editörü Jessica Chen, yakında Taylor'ın paylaştıklarından daha fazlasının geleceğini söyledi. Yazar, bugün bir başka "IN" teaser'ının paylaşılacağını doğruladı. Eğer Taylor, paylaşımları çizgi romanlar için yapmadıysa, NetherRealm'den yakında yeni oyun duyurusu alabiliriz. Genel olarak, çizgi romanlar oyunlardan önce tanıtılır ve aradaki boşlukları dolduran ön hikayeler olarak gelir.

Taylor'ın yeni Injustice projesini tam olarak ne zaman açıklayacağı bilinmiyor. Ancak DC FanDome, 22 Ağustos'ta gerçekleşecek ve etkinlik sırasında yeni oyun duyurusu da gelebilir.