Yakuza: Like a Dragon'un Çıkış Tarihi ve PS5 Versiyonu Duyuruldu

Yakuza: Like a Dragon'un Çıkış Tarihi ve PS5 Versiyonu Duyuruldu
Yakuza: Like a Dragon bu yılın başlarında Japonya'da piyasaya sürüldü. SEGA, oyunu Kasım ayında PlayStation 4, PC ve Xbox One için diğer bölgelere de sunmayı planlıyor. Diğer yandan PEGI ve ESRB sayfalarında oyunun, Xbox Series...

Yakuza: Like a Dragon bu yılın başlarında Japonya'da piyasaya sürüldü. SEGA, oyunu Kasım ayında PlayStation 4, PC ve Xbox One için diğer bölgelere de sunmayı planlıyor. Diğer yandan PEGI ve ESRB sayfalarında oyunun, Xbox Series X' de geleceği görünüyordu, ancak PS5 versiyonuna dair bir ibare yoktu. Yayıncıdan beklenen açıklama geldi.

SEGA, Yakuza: Like a Dragon'un Sony'nin yeni nesil konsoluna geleceğini doğruladı. Oyun, PS5 sürümü lansmanda değil daha sonraki bir tarihte satışa sunulacak. PlayStation 5 sürümünün PEGI ve ESRB listelerinde diğer platformlarla birlikte derecelendirilmemesinin nedeni de bu.

Yakuza: Like a Dragon'un tüm sürümleri aynı fiyattan satılacak

Yakuza: Like A Dragon, PS5

Comic-Con@Home etkinliğinde Yakuza: Like a Dragon'un sürüm detayları da açıklandı. Oyunun standart sürümleri 59.99 dolardan satışa sunulacak. Bazı yayıncıların gelecek nesil oyunlarda fiyatları artırmayı düşündükleri göz önüne alındığında, fiyatın sabit olması dikkat çekici. Ayrıca oyunun PS4 sürümünü satın alanlar, PS5 sürümüne ücretsiz yükseltme yapabilecek.

SEGA oyunun İngilizce dublajı için planlarını da paylaştı. Star Trek'in yıldızı George Takei seslendirme kadrosuna katıldı. Efsanevi oyuncu Arakawa ailesinin reisi Masumi Arakawa'yı seslendirecek. Judgment oyununda yeteneklerini Takayuki Yagami'yi seslendiren Greg Chun da, Yakuza: Like a Dragon'da Yu Nanba rolünü üstlenecek. Ayrıca oyunun ana kahramanı kahramanı Ichiban Kasuga'yı Kaiji Tang, Koichi Adachi karakterini Andrew Morgado ve Saeko Mukoda'yı Elizabeth Maxwell seslendirecek.

Yakuza: Like a Dragon, Kasım ayında PS4, PC, Xbox One ve Xbox Series X'e gelecek. PS5 sürümü daha ileriki bir tarihte piyasaya sürülecek.

Yakuza: Like a Dragon fragmanı: