World War Z'nin Çapraz Oyun Desteği Tüm Platformlara Genişliyor

World War Z'nin Çapraz Oyun Desteği Tüm Platformlara Genişliyor
Saber Interactive'in zombi oyunu World War Z, geçtiğimiz Mart ayında çapraz oyun desteğini konsollara getirdi. Stüdyo önümüzdeki günlerde bu desteği genişletecek. Oyunun yeni Dronemaster Güncellemesi; PS4, PC ve Xbox One platformlarındaki...

Saber Interactive'in zombi oyunu World War Z, geçtiğimiz Mart ayında çapraz oyun desteğini konsollara getirdi. Stüdyo önümüzdeki günlerde bu desteği genişletecek. Oyunun yeni Dronemaster Güncellemesi; PS4, PC ve Xbox One platformlarındaki oyuncuların birlikte oynayabilmesini sağlayacak.

World War Z, New York'tan Moskova'ya, Kudüs'ten Tokyo'ya ve Marsilya'ya kadar dünyanın çeşitli bölgelerinde geçen hayatta kalma mücadelesi sunuyor. Ayrıca PvP ve PvE modlarıyla çevrimiçi oyun imkanı da sağlıyor. Oyuna gelecek tam çapraz oyun desteğiyle birlikte tüm platformlardaki oyuncular çevrimiçi modlarda bir araya gelebilecek. Dronemaster güncellemesi, 22 Temmuz'da yayınlanacak.

World War Z, PS4, Xbox One, PC çapraz oyun

World War Z için Signature Weapon Pack DLC'si de yolda

Saber Interactive Dronemaster Güncellemesi'nin yanı sıra, aynı gün Signature Weapon Pack DLC'sini de yayınlayacak. Bu bağımsız içerik, oyundaki popüler karakterlerden esinlenen 4 yeni silah kaplamasıyla geliyor. Daha önce Sezon Kartı veya GOTY (Yılın Oyunu) Sürümü'nü satın alan oyuncular, kozmetik paketini direkt alabilecek. İşte pakette yer alan silah kaplamaları:

World War Z, Signature Weapon Pack DLC

World War Z dört oyuncuya kadar iş birliği imkanı ve akın akın gelen zombileriyle hayatta kalmaya çalıştığınız bir üçüncü şahıs nişancı oyunu. Paramount Pictures'ın filminden esinlenerek yapılan bu oyunda, oyuncular hızlı çatışmalar ve bu dünyaya ait hikayeler sunuluyor.

Yüzlerce zombiden oluşan sürülere karşı mücadele ettiğiniz World War Z, ileri grafik teknolojisiyle aksiyon dolu bir deneyim sağlıyor. Hayatta kalmak için kooperatif hikaye modlarında ve diğer oyunculara karşı mücadele verdiğiniz PvP modlarında oynayabiliyorsunuz.

World War Z, geçen yılın Nisan ayında PS4, Xbox One ve PC için geldi. Oyun piyasaya sürüldüğü ilk haftada, 1 milyon satış rakamına ulaşmayı başardı. Ardından mağazalarda geçirdiği ilk 5 haftada satışlar 2 milyona yaklaştı. Bu dönüm noktası, yayıncı Focus Home Interactive için büyük bir başarı.