WB Games Montreal, yeni Batman oyunu için teaser yayınladı

WB Games Montreal, yeni Batman oyunu için teaser yayınladı
Batman: Arkham Origins'in geliştiricisi WB Games Montreal, yeni oyunu hakkında yeni ipuçları yayınlamaya başladı. Bu sefer stüdyo, yeni bir teaser web sitesi olan r3dakt3d.com'u yayına açtı. Ek olarak, geliştiricinin resmi Twitter...

Batman: Arkham Origins'in geliştiricisi WB Games Montreal, yeni oyunu hakkında yeni ipuçları yayınlamaya başladı. Bu sefer stüdyo, yeni bir teaser web sitesi olan r3dakt3d.com'u yayına açtı. Ek olarak, geliştiricinin resmi Twitter sayfasında yeni Batman oyununa işaret eden şifreli bir video yayınlandı.

WB Games Montreal'in 22 Ağustos'ta gerçekleşecek DC FanDome etkinliğinde yeni projesini duyuracağı biliniyor. Stüdyonun yeni bir Batman oyunu üzerinde çalıştığı uzun zamandır konuşuluyordu. Daha önce oyun hakkında şifreli videolar paylaşan geliştirici, Twitter hesabından yeni bir teaser paylaştı.

WB Games Montreal'den yeni Batman oyununa işaret eden teaser geldi:

Videonun 13. saniyesinde Court of Owls logosunun değiştirilmiş bir versiyonuna benzeyen bir görüntü ortaya çıkıyor. Yeni Batman projesinin DC evreninin gizemli suç örgütü Court of Owls'a odaklanan bir oyun olacağı düşünülüyordu. Eğer yakalayamadıysanız, işte videoda görülen logo:

WB Games Montreal, Batman teaser

"R3dakt3d" web sitesinde de benzer bir teaser gösteriliyor. İlk bakışta Court of Owls'a dair bir referans gösterilmiyor. Bunun yerine, bulmacaya benzeyen karelerin içinde "Sizi bekliyorduk" yazıyor. Bulmacanın sağ alt köşesinde kırmızı olarak 8/18 tarihi yer alıyor. Onun altında da küçük gri bir sayaç var ve 24 saatten geriye doğru sayıyor. Bu ipucu, yarın TSİ 18:00'de yeni bir teaser geleceğine işaret ediyor gibi görünüyor.

WB Games Montreal, Batman teaser

Neyse ki, uzun süredir devam eden teaser ve söylentiler yakında sona erecek. WB Games Montreal, 22 Ağustos'ta düzenlenecek DC FanDome sırasında muhtemelen yeni Batman oyununu açıklayacak. Hayranlar, stüdyonun duyurusunu TSİ 20.30'da ücretsiz olarak izleyebilecek. Panelde geliştiricilerle 20 dakikalık bir soru-cevap oturumu da yapılacak. Rocksteady'nin yeni oyunu Suicide Squad: Kill the Justice League için 23 Ağustos TSİ 03:00'te gerçekleşecek.

WB Games Montreal'in bir sonraki projesi büyük olasılıkla Court of Owls'a odaklanan bir oyun olacak. Daha önce keşfedilen alan adlarına göre yeni oyunun adı Batman: Gotham Knights adıyla gelebilir. Rocksteady'nin Suicide Squad oyunu da aynı şekilde alan adlarında keşfedilmişti. Gelecek haber ve güncellemelerden sizleri haberdar edeceğiz. Takipte kalın!