Watch Dogs: Legion'ın Sinematik Fragmanı Yayınlandı

Watch Dogs: Legion'ın Sinematik Fragmanı Yayınlandı
Ubisoft'un geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirdiği UbiForward etkinliğinde duyurulan yeni oyunlar arasında Watch Dogs: Legion'da vardı. Yayıncı, oynanış görüntüleriyle birlikte çıkış tarihini ve oyun hakkındaki detayları...

Ubisoft'un geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirdiği UbiForward etkinliğinde duyurulan yeni oyunlar arasında Watch Dogs: Legion'da vardı. Yayıncı, oynanış görüntüleriyle birlikte çıkış tarihini ve oyun hakkındaki detayları açıklamıştı. Son olarak oyunun sinematik fragmanı, Xbox Games Showcase sırasında paylaşıldı.

Fragman Watch Dogs: Legion hakkında şimdiye kadar gösterilen her şeyi yeniden özetliyor. Londra'da gerçekleşen terör saldırısıyla açılan videoda, daha önceki oynanış görüntülerinde gördüğümüz sahneler bu kez sinematik olarak karşımıza çıkıyor. Suç örgütü Albion, hacker direnişçiler ve polis üçgeni arasında geçen aksiyon dolu sahneler gösteriliyor.

Sinematik fragman, Watch Dogs: Legion'un öne çıkan özelliklerini ve Londra'dan ilham alan dünyasına daha yakından bir bakış sunuyor. Ayrıca oyunun temel mekaniklerinden birine odaklanıyor. Oynanış görüntülerinde de karşımıza çıkan inşaat işçisi, teknoloji uzmanı gibi karakterlerin yanı sıra sağlık çalışanı, usta hacker'lar gibi yeni karakterlere de yer veriliyor.

Watch Dogs Legion - Direniş fragmanı:

Watch Dogs: Legion'da, Albion adlı bir güvenlik şirketinin saldırısının ardından Londra'yı geri kazanmak için gizlice düşmanın arasına sızacak ve ekibi genişleterek bir direniş oluşturaksınız. Oyunda istediğiniz NPC karakterleri ekibinize katabileceksiniz. Her üyenin kendine özel bir hayatı ve karakter profili olacak.

Direnişinizin her bir üyesini kişiselleştirebilecek ve hacker'lıktan gizlilik yeteneklerine, savaş antrenmanlarına kadar farklı yetenek setleriyle seviyelerini yükseltebileceksiniz. Ayrıca farklı kıyafetler ve maskelerle görünümlerini de değiştirebileceksiniz. Watch Dogs: Legion'ın devasa açık dünyasında Trafalgar Meydanı, Big Ben veya London Eye gibi Londra'nın ikonik yapılarını keşfedebileceksiniz.

Watch Dogs Legion senaryo

Watch Dogs serisinin yeni oyununda en fazla üç arkadaşınızla ekibinizi çevrimiçi olarak toplayacak, dünyayı özgürce keşfedecek, yepyeni ortak görevleri ve zorlayıcı oyun sonu içerikleri deneyimleyeceksiniz.

Watch Dogs: Legion, 29 Ekim'de PS4, Xbox One, PC ve Google Stadia için piyasaya sürülecek. Oyunun PlayStation 5 ve Xbox Series X için geliştirilen yeni nesil versiyonu da gelecek.