Warframe: Heart of Deimos genişlemesi yayınlandı

Warframe: Heart of Deimos genişlemesi yayınlandı
Warframe için üçüncü açık dünya genişlemesi yayınlandı. Heart of Deimos DLC'si keşfedilecek yepyeni bir açık dünya bölgesi, yeni görevler, yeni kişiselleştirme seçenekleri ve daha fazlasını sunuyor. Oynaması ücretsiz...

Warframe için üçüncü açık dünya genişlemesi yayınlandı. Heart of Deimos DLC'si keşfedilecek yepyeni bir açık dünya bölgesi, yeni görevler, yeni kişiselleştirme seçenekleri ve daha fazlasını sunuyor. Oynaması ücretsiz nişancı oyununun yeni DLC içeriği PS4, Xbox One ve PC için yayınlandı.

Warframe, Heart of Deimos ile Cambion Drift adlı yeni bir açık dünyaya kavuşuyor. Yeni bölgeyi keşfederken sizi bir anda paramparça edebilecek, yaşamla iç içe olan bu manzara hakkında daha fazla bilgi edineceksiniz. Ayrıca faydalı flora ve madencilik kaynaklarını gözlemleyip, topla ve Deimos halkı Entrati ile tanışacaksınız.

Heart of Deimos, yepyeni bir açık dünya sunuyor

Entrati, Deimos'un her tarafına yayılmış olan Infestation'a entegre olmuş antik Orokin'ler. Yarı bilinçli, bir grup Entrati araştırmacısı; Görevleri tamamlamak, kaynakları geri kazanmak, vahşi hayatı korumak ve Deimos'u eski haline getirmek için Cambion Drift'e girdiğinizde size rehberlik edecek. Tenno, Heart of Deimos'un derinliklerine indikçe Entrati hakkında daha çok şey öğreneceksiniz.

Enrati ile ilerlemeyi tamamlamak, Orbiter'ınız için Helminth Segment'inin kilidini açacak ve bu da yeni Warframe özelleştirme seçeneklerine erişebilmenizi sağlayacak. Ayrıca bölgenin yerel böceksi yaratıkları olan Velicopod'lara binebiliyorsunuz.

Parçalanmış Warframe Xaku düşmanlara korku salacak

Heart of Deimos, parçalanmış Warframe Xaku'yu da içeriyor. Xaku, konseptten Yetenek geliştirmeye kadar Warframe topluluğu tarafından tasarlandı ve kesinlikle hem Deimos'taki mücadelenizde hem de gelecek savaşlarda büyük bir etkiye sahip olacak. Karakterin yetenekleri Void bağlantıları ile dönüşümlü olarak, ona pasif olarak mermilerden %25 oranında kaçma şansı, silah güçlerini artırma ve rakiplerinin silahlarını çalma imkanını sunuyor.

Genişlemenin Nintendo Switch sürümü bu hafta içinde yayınlanacak. Warframe'i PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarında ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.