UFC 4'ün çıkış tarihi yayınlanan fragmanla birlikte duyuruldu

UFC 4'ün çıkış tarihi yayınlanan fragmanla birlikte duyuruldu
Hafta başında UFC 251 organizasyonu için hazırlanan bir tanıtım posterinde ortaya çıkan UFC 4 resmi olarak tanıtıldı. Electronic Arts, EA Sports UFC 4'ü bugün PlayStation 4 ve Xbox One için tanıttı. Şirket ayrıca, oyunun yeni...

Hafta başında UFC 251 organizasyonu için hazırlanan bir tanıtım posterinde ortaya çıkan UFC 4 resmi olarak tanıtıldı. Electronic Arts, EA Sports UFC 4'ü bugün PlayStation 4 ve Xbox One için tanıttı. Şirket ayrıca, oyunun yeni nesil versiyonlarını getirmeyi planladığını açıkladı.

Şirketin açıklamasıyla birlikte UFC 4'ün PlayStation 5 ve Xbox Series X sürümleri ESRB derecelendirmesinde göründü. EA, Israel "The Last Stylebender" Adesanya ve Jorge "Gamebred" Masvidal'ın yer aldığı bir tanıtım fragmanı da yayınladı.

UFC 4 oyuncuları dövüş becerilerini ve kariyerlerini şekillendirecek

UFC, EA Sports

UFC 4 yeni bir birleşik ilerleme sistemi, yeni takedown animasyonları ve dövüş mekanikleri, yeni ortamlar ve geliştirilmiş vuruş kombinasyonları ile gelecek. Oyuncular, birleşik ilerleme sistemi altındaki karakterlerini tüm modlarda geliştirip kişiselleştirebilecek. Ayrıca Kumite, The Backyard, UFC Apex ve Action Avenue gibi farklı ortamlarda dövüşebilecek, yeni Blitz Battles veya Online World Championships modları üzerinden çevrimiçi oynayabilecekler.

UFC 4, 1.600'ün üzerinde kazanılabilir ekipman ve 120'den fazla ifade sunacak. Yenilenen Kariyer Modu, karakter arka planı ve dövüşçü evrimi özelliği ile deneyimi geliştirmenin yeni yollarını tanıtacak.

EA Sports UFC 4

EA Sports UFC 4'ün yeni dövüşçü evrimi özelliği, oyuncuların her yumruk attıklarında veya her bir takedown hareketinde belirli disiplinde dövüşçülerin beceri setinden daha iyi yararlanmasını sağlıyor. Relationship Building (ilişki kurma) özelliği de dövüşçülerin hem dost hem de düşmanlardan öğrenerek deneyim kazanmalarına ve becerileri öğrenmek için ortaklıkların ve rekabetlerin etkisinden yararlanmalarına olanak tanıyor. Oyuncular kendi yollarında ilerleyerek dövüşleri, ağırlık sınıflarını ve rekabetin sınırlarını belirleyebiliyor.

EA Sports UFC 4, dövüşçüler Tyson Fury ve Anthony Joshua'nın yanı sıra Backyard ve Kumite özelleştirme paketleriyle birlikte 500 TL'den ön siparişe açıldı. EA Access aboneleri oyuna %10 indirimli olarak 450 TL'ye alabiliyor. UFC 4, 14 Ağustos'ta piyasaya sürülecek ve yeni nesil sürümler hakkında daha fazla açıklama geldiğinde sizleri bilgilendireceğiz.

EA Sports UFC 4 fragmanı: