The Walking Dead Onslaught, dizi evrenini VR'a taşıyacak

The Walking Dead Onslaught, dizi evrenini VR'a taşıyacak
Walking Dead serisi, uzun süredir devam eden TV dizileri, video oyunları ve çok daha fazlasıyla, çizgi roman serisinin ilk çıkışından bu yana uzun bir yol kat etti. Popüler zombi serisi oyun dünyasına yabancı olmasa da, TV dizisi...

Walking Dead serisi, uzun süredir devam eden TV dizileri, video oyunları ve çok daha fazlasıyla, çizgi roman serisinin ilk çıkışından bu yana uzun bir yol kat etti. Popüler zombi serisi oyun dünyasına yabancı olmasa da, TV dizisi önümüzdeki ay The Walking Dead Onslaught ile VR platformuna taşınacak.

IGN, VR deneyimi The Walking Dead Onslaught için oynanış fragmanı yayınladı. Fragmanda VR oyununun yakın ve menzilli çatışmaları gösteriliyor. Ayrıca videonun sonunda oyunun 29 Eylül'de PlayStation VR, Oculus Rift, Valve Index, HTC Vive ve PC tabanlı çeşitli VR platformlarına geleceği de duyuruluyor.

The Walking Dead Onslaught, AMC'nin popüler dizisini temel alıyor

The Walking Dead Onslaught

The Walking Dead Onslaught, Survios tarafından geliştirilip yayınlanıyor ve AMC'nin TV dizisi ile aynı evrende geçiyor. Fragmanda da vurgulandığı üzere oyuncular, aylak ordularıyla savaşırken kıyamet sonrası dünyada Rick, Daryl, Michonne ve diğer birkaç karakterin rolünü üstlenecek. Ayrıca 24 menzilli ve yakın dövüş silahıyla zombi tehdidine karşı mücadele verecek. Her silah için çeşitli modifikasyonlar da yapılabilecek.

Onslaught, Ocak ayında çeşitli VR platformlarına çıkan The Walking Dead: Saints & Sinners'ın ardından bu yıl piyasaya sürülecek ikinci TWD VR oyunu olacak. Serinin çizgi roman evreninde yer alan Saints & Sinners, VR oyuncuları tarafından olumlu karşılandı. Yeni oyun ise dizinin evreninden sevilen karakterlerle daha heyecan verici görünüyor.

The Walking Dead Onslaught, 29 Eylül 2020'de PSVR ve PC VR platformları için yayınlanacak.

The Walking Dead Onslaught oynanış fragmanı: