The Sims 4 Star Wars: Journey to Batuu DLC'si duyuruldu

The Sims 4 Star Wars: Journey to Batuu DLC'si duyuruldu
The Sims 4 için gelecek yeni genişleme Star Wars: Journey to Batuu duyuruldu. Oyuncular, yeni DLC ile yakında çok uzak bir galakside macera dolu bir yaşam için kent konforunu terk edecek. Genişleme Sim'lerinizi galaksinin uzak köşesindeki...

The Sims 4 için gelecek yeni genişleme Star Wars: Journey to Batuu duyuruldu. Oyuncular, yeni DLC ile yakında çok uzak bir galakside macera dolu bir yaşam için kent konforunu terk edecek. Genişleme Sim'lerinizi galaksinin uzak köşesindeki karasal bir gezegen olan Batuu'ya gönderecek.

The Sims 4 dünyası, Millennium Falcon'dan hareketli kantine ve Batuu'nun eşsiz kıyafetlerine kadar Star Wars evreninin ikonik manzaraları ve sesleriyle çevrelenecek. Star Wars: Journey to Batuu genişlemesi ile uzaylı yerlilerle sosyalleşecek, yeni dekor ve tarifler elde edecek, sabacc oynayabilecek ve eğlenceli bir ışın kılıcı eğitim seansı düzenleyebileceksiniz.

Star Wars evreninin kaderini belirleyen savaşta güç dengesini bozacaksınız

The Sims 4, Star Wars: Journey to Batuu

Direniş ve İlk Düzen Batuu'yu kontrol etmek için savaşırken, eylemlerinizle kimin başarılı olacağını belirleyeceksiniz. Sim'ler zorluklar ve özel görevler üstlenirken, güç dengesini bozacak. Sadece dünyayı değiştirmekle kalmayacak, aynı zamanda starfighter gemisine erişim, yeni kıyafetler ve kritik görevler gibi ödüllerin kilidini açacaksınız. Hatta Batuu'da yaşayacağınız macera sırasında özel birini de bulabileceksiniz.

Sim'leriniz görevleri tamamladığında itibar puanları kazanacak ve puan topladıkça Batuu'daki güçlerin liderleriyle tanışmaya yaklaşacak. Olasılıklar Sim'inizin eylemlerine göre değişecek. Direniş üssünü ortaya çıkarma çabalarında Kylo Ren'i destekleyebilecek ya da İlk Düzen'e karşı verilen savaşta Rey ve Vi Moradi'ye katılabileceksiniz. Sim'iniz hangi yolu seçerse seçsin, ekstra galaktik krediye ihtiyacınız varsa Hondo Ohnaka size yardımcı olacak.

The Sims 4, Star Wars: Journey to Batuu

The Sims 4 Star Wars: Journey to Batuu'da kendi ışın kılıcınızı yapmak için kyber kristallerini ve kabzalarını bulacaksınız. Tamamen size ait bir kılıç yapmak için parçaları toplamanız gerekecek. Ardından diğer Sim'leri ışın kılıcı mücadelelerine davet edebileceksiniz. Diğer yandan Droid Deposu'nu ziyaret ederek maceralarınızda size yardımcı olacak kendi droidinizi satın alabileceksiniz. Hatta droid arkadaşınızı eve bile getirebileceksiniz.

The Sims 4'ün yeni Star Wars: Journey to Batuu genişlemesi, 8 Eylül'de PS4, Xbox One ve PC'ye gelecek ve yaklaşık 25 dolardan satışa sunulacak. Yeni genişlemenin duyuru fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

The Sims 4 Star Wars: Journey to Batuu fragmanı