The Sims 4 Nifty Knitting DLC paketinin çıkış tarihi duyuruldu

The Sims 4 Nifty Knitting DLC paketinin çıkış tarihi duyuruldu
Electronic Arts, The Sims 4'ün yeni ücretli DLC paketi Nifty Knitting Stuff Pack'in çıkış tarihini yayınladığı fragmanla duyurdu. Popüler simülasyon oyununun yeni genişlemesi PS4, Xbox One ve PC için gelecek. Nifty Knitting Stuff...

Electronic Arts, The Sims 4'ün yeni ücretli DLC paketi Nifty Knitting Stuff Pack'in çıkış tarihini yayınladığı fragmanla duyurdu. Popüler simülasyon oyununun yeni genişlemesi PS4, Xbox One ve PC için gelecek. Nifty Knitting Stuff Pack, The Sims 4 topluluğu tarafından seçilen bir tema üzerine inşa edilen ikinci paket olacak.

Nifty Knitting DLC'si örgü örme özelliğini oyuna getirecek ve oyunculara geniş bir ürün yelpazesi sunacak. EA'e göre, örgü hayatına başlamak isteyen Sim'lerin önce bir iplik sepeti satın alması gerekecek ardından mütevazı bir şekilde örgü örmeye başlayabilecekler. Yetenekleri geliştikçe çorap ve bere gibi basit ürünlerin ardından daha ayrıntılı şeyler üretebilecek. Ayrıca Sim'ler örgüde geliştikçe teknik bilgilerini çocuklarına ve başkalarına aktarabilecek.

The Sims 4 Nifty Knitting ile örgü becerinizi geliştireceksiniz

The Sims 4 Nifty Knitting DLC

Tamamlanan örgü projeleri bağışlanabilecek ya da hediye olarak verilebilecek. Hatta The Sims 4'ün yeni el yapımı ürünleri için tasarlanan web sitesi Plopsy'de satılabilecek. Nifty Knitting, örme becerisini artıran sallanan sandalyeleri de oyuna taşıyacak. Bu sandalye, Sim'lerin üzgün veya kötü bir ruh halini yatıştırmak için de kullanılabilecek.

Tüm bunların yanı sıra The Sims 4'e iki yeni radyo istasyonu eklenecek. Focus, Sims'e odaklanma desteği verirken, Metal kanalı enerjik olmalarını sağlıyor. Ayrıca tarzından ödün vermeyenler için yeni saç stilleri de gelecek.

EA, Nifty Knitting Stuff Pack'in için fiyatını açıklamadı. Ancak The Sims 4'ün yeni DLC'sinin diğer eşya paketleri gibi 70 TL'den satışa sunulması bekleniyor.

The Sims 4 Nifty Knitting DLC fragmanı: