The Last of Us: The Board Game, benzersiz ve ilgi çekici bir masa oyunu olacak

The Last of Us: The Board Game, benzersiz ve ilgi çekici bir masa oyunu olacak
Naughty Dog, The Last of Us Günü kutlamalarının bir parçası olarak The Last of Us: The Board Game adlı masa oyununu duyurdu. Oyun, Bloodborne: The Board Game ve God of War: The Card Game'in arkasındaki şirket CMON tarafından geliştiriliyor....

Naughty Dog, The Last of Us Günü kutlamalarının bir parçası olarak The Last of Us: The Board Game adlı masa oyununu duyurdu. Oyun, Bloodborne: The Board Game ve God of War: The Card Game'in arkasındaki şirket CMON tarafından geliştiriliyor. CMON, çok fazla detay açıklamasa da, hayranların dünyayı ve hikayeyi tamamen farklı bir şekilde keşfetmelerine olanak tanıyan benzersiz ve ilgi çekici bir deneyim vadediyor.

The Last of Us: The Board Game, Naughty Dog'un en çok satan oyun serisindeki kıyamet sonrası dünyada geçen ilk masa oyunu olacak. Oyun, hayatta kalma temasının verdiği heyecanı ve zorlu çatışmaların yoğunluğunu oyunculara bambaşka bir deneyimle yaşatmayı hedefliyor. Masa oyunu hala geliştirme aşamasında ve hakkında şimdilik çok fazla şey bilmiyoruz.

The Last of Us: The Board Game, karakterleri ve hikayeyi yeni bir deneyimle sunacak

The Last of Us dizisi

CMON'un Eğlence Bölümü Başkan Yardımcısı ve Lisanslama Başkanı Geoff Skinner, "Yıllar önce The Last of Us'ı ilk kez deneyimlediğimde üzerimde yarattığı etkiyi hatırlıyorum. Ardından The Last of Us Part II ile geldiğinde, bunun masa oyununa taşımak istediğimiz bir anlatı deneyimi olduğunu biliyordum. Oyun endüstrisinin modern bir klasiğini benzersiz ve ilgi çekici bir masa oyunu deneyimine dönüştürme şansına sahip olduğumuz için onur duyuyoruz. The Last of Us, CMON'da birçoğumuzun başlangıçtan beri takip ettiği bir seri ve hayranların dünyayı ve hikayeyi tamamen yeni bir şekilde keşfetmelerine izin vererek, karakter odaklı oyuncu deneyimini masa oyununa uyarlamaya hevesliyiz." yorumunda bulundu.

The Last of Us'ın masa oyunu şu anda geliştirme aşamasında. Naughty Dog, karakterlerini masa oyunu formatına getirmekten heyecan duyduğunu belirtti ancak çıkış tarihine dair açıklama yapmadı. CMON, böylesine derinlemesine, gelişmiş ve sevilen oyunlar üzerinde çalışmanın her zaman bir ayrıcalık olduğunu ekledi.

Sony Interactive Entertainment iş birliği ile geliştirilen masa oyunu hakkında fazla bilgi edindiğimizde sizleri bilgilendireceğiz. Bu arada, TLOU: Part II'nin dinamik Kumsal Teması'nı ücretsiz olarak PS Store'dan indirebilirsiniz. Ayrıca serinin sevilen kahramanları Ellie ve Joel'in figürleri de ön siparişe açıldı. Ayrıntı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.