The Last of Us Part II setindeki atların hareket yakalama çalışmaları

The Last of Us Part II setindeki atların hareket yakalama çalışmaları
The Last of Us Part II setinde bir köpeğin yer aldığı hareket yakalama çalışmalarını paylaşmıştık. Oyunun baş animatörü Jeremy Yates, Naughty Dog'un oyun için gerçek hayvanlarla çalıştığı görüntülerini nasıl yakaladığını...

The Last of Us Part II setinde bir köpeğin yer aldığı hareket yakalama çalışmalarını paylaşmıştık. Oyunun baş animatörü Jeremy Yates, Naughty Dog'un oyun için gerçek hayvanlarla çalıştığı görüntülerini nasıl yakaladığını gösteren yeni bir sahne arkası videosu paylaştı.

Yates, paylaştığı yeni videoda atın performansını sergilediği bir sahneyi gösterdi. Naughty Dog, The Last of Us Part II'nin çekimlerinde gerçek atlar kullandı ve onların güvenli ve rahat şekilde dolaşması için kauçuk matlardan oluşan özel bir sahne inşa etti. Videoda, atlardan birinin bir engel üzerinden atladığını, diğerinin ise sahne boyunca dörtnala koştuğunu görüyoruz.

The Last of Us Part II setindeki atların hareket yakalama performansı:

Başka bir paylaşımda Ellie'yi canlandıran aktris Ashley Johnson ve Dina'yı oynayan Shannon Woodward'ın at şeklindeki bir teçhizatın üstünde oturduğu hareket yakalama çalışmasını gösteriyor. Düzeneğin ucuna eğlence amaçlı olarak kağıttan tek boynuzlu at yapıştırılmış.

The Last of Us Part II, yabani doğası ve yer yer karşımıza çıkan sevimli hayvanlarıyla etkileyici bir atmosfer sunuyor. Hayvanların bile çekimlerde yer alarak çalışmalara katkıda bulunmaları oyun sektöründe gelinen son noktayı gösteriyor. Umuyoruz ki iyi bir maaş ve mama primi alıyorlardır.

PlayStation 4 oyuncularının yıllardır sabırla beklediği The Last of Us Part II, sonunda geçtiğimiz ay çıktı. Oyun, lansman haftasındaki satış performansıyla en hızlı satan PS4 oyunu oldu ve Haziran ayında satış listelerinin zirvesine yerleşti.