The Last of Us Part II'nin yeni modlarında özel bir sürpriz keşfedildi

The Last of Us Part II'nin yeni modlarında özel bir sürpriz keşfedildi
Naughty Dog, geçtiğimiz haftalarda The Last of Us Part II için Grounded ve Permadeath modlarını ücretsiz bir güncellemeyle yayınladı. Yeni zorluk modlarını bitirip sonuna kadar başaranlar özel bir sürprizle karşılaştı. Oyuncular,...

Naughty Dog, geçtiğimiz haftalarda The Last of Us Part II için Grounded ve Permadeath modlarını ücretsiz bir güncellemeyle yayınladı. Yeni zorluk modlarını bitirip sonuna kadar başaranlar özel bir sürprizle karşılaştı. Oyuncular, Grounded modunu tamamladıklarında Joel'in ana oyunun ilk bölümlerinde yalnızca bir kısmını söylediği "Future Days" şarkısının tamamını dinleyebiliyor.

Pearl Jam grubuna ait olan şarkının Joel cover'ı, kahramanımızın Ellie için çaldığı ilk şarkı olarak biliniyor ve bu yüzden güzel bir ekleme olmuş. Hatta ona çalmayı da öğretti. Devam oyununda Ellie'nin yolculuğu boyunca kendi başına çaldığı birkaç örnek de var. "Future Days" doğru zaman geldiğinde sahnelere özenle işleniyor.

The Last of Us Part II modlarında keşfedilen o özel şarkı:

The Last of Us Part II'yi Grounded zorluğunda bitirenler oyun sonunda emeği geçenlerin gösterildiği end credit sahnesinde Pearl Jam'in Future Days şarkısını Joel'in sesinden dinleyebiliyor. Bir Twitter kullanıcısı, oyunun sonundaki o sahneyi paylaştı:

Başka bir oyuncu da oyunun hikayesini kalıcı ölüm modu etkinleştirilmiş olarak tamamlayanların, Ellie'nin oyunun ilk tanıtım fragmanında çaldığı Shawn James'in Through the Valley şarkısını dinleyebildiklerini öne sürüyor. Bu arada güncellemeden önce hikayenin sonunda çalınan müzik, Ellie ve Joel'in birlikte söylediği Johnny Cash'in Wayfaring Stranger adlı şarkısıydı.

The Last of Us Part II yıllar süren bekleyişin ardından oyuncularla buluştu. Geliştiricilerden gelen bu tarz sürprizler, toplulukla kurulan sıkı bağları güçlendiriyor. Oyunun piyasaya sürülmesiyle birlikte rekorlar kırmasına şaşırmamalı. Yeni macera, mağazalardaki ilk üç gününde toplam 4 milyon kopya satarak bugüne kadarki en hızlı satan PS4 oyunu oldu. Ayrıca PlayStation'a özel oyunlar arasında en çok satanlar listesinde zirveye oturdu.

Ellie ve Joel'in hikayesi, oyuncuları kendine hayran bırakıyor, ancak tek sorun: Beklemek...