The Last of Us Part 2'nin Yükseltme sistemi oynanışı etkileyecek

The Last of Us Part 2'nin Yükseltme sistemi oynanışı etkileyecek
The Last of Us Part 2'ye gelen yeni oynanış özelliklerinden biri de yükseltme sistemi. Yükseltmeler Ellie'yi daha güçlü hale getirmekten daha fazlasını sunacak ve oynanışı büyük ölçüde değiştirecek. Yönetmen Anthony Newman...

The Last of Us Part 2'ye gelen yeni oynanış özelliklerinden biri de yükseltme sistemi. Yükseltmeler Ellie'yi daha güçlü hale getirmekten daha fazlasını sunacak ve oynanışı büyük ölçüde değiştirecek. Yönetmen Anthony Newman ile yapılan röportaja göre; Naughty Dog oyunculara oyun tarzlarını seçecekleri bazı yükseltme seçenekleri verecek ve bu da oynanışa yeni yönler verecek.

GameSpot ile yapılan röportajda Newman The Last of Us Part 2'nin yeni sistemi hakkında şunları söyledi:

"Gerçekten oyuncu stratejisi açısından keşfetmek istediğimiz birçok şey vardı. Oyuncuların kendilerini stratejik olarak ifade etmelerine ve oyunu oynarken kendi yollarını bulmalarını sağlamak istedik. Heyecanlandığım şeylerden biri de yeni oyuncu yükseltme sistemi. Farklı şeylere sadece küçük istatistiklerde yükseltmeler yapmak yerine, yeni yeteneklerin kilidini açan ya da sadece oynanış yollarında önemli etkileri olan yükseltmeler yapmak istedik.

Açabileceğiniz tamamen yeni yeteneklerden biri; hedefi sabitlemek amacıyla nefes tutuyor. Varsayılan olarak gelmiyor ancak zamanla öğrenebileceksiniz. Tabanca susturucusu gibi yalnızca oyuncu yükseltme sistemi aracılığıyla öğrenebileceğiniz crafting tarifleri ya da aynı kaynaklar için bir öğeden iki tanesiyle oluşturabileceğiniz bazı uç nokta güncellemeler var. Aynı kaynaklar için iki tuzak mayını veya iki sis bombası oluşturabilirsiniz."

The Last Of Us Part 2'deki Yükseltmelerle oyuncular farklı oyun deneyimi yaşayabilirlecek ve tek bir yola bağlı kalmayacaklar. Newman'ın belirttiği gibi bu sinerjiyi oyun tarzı, tezgahta elde edeceğimiz silah yükseltmeleri ve oyunun kendine özgü oyuncu yükseltmeleriyle yakalayacağız.

Naughty Dog'un heyecanla beklenen devam oyunu The Last Of Us Part 2, PlayStation 4'e özel olarak 21 Şubat'ta gelecek. Sony'nin State of Play yayınını kaçıranlar oyunun yeni fragmanını buradan izleyebilirler. The Last of Us Part 2 hakkında gelecek haber ve güncellemeler için takipte kalın!