The Elder Scrolls Online ücretsiz deneme etkinliği başlıyor

The Elder Scrolls Online ücretsiz deneme etkinliği başlıyor
Bethesda The Elder Scrolls Online: Tamriel'i ücretsiz deneme şansı sunuyor. The Elder Scrolls Online 27 Ağustos (bugün) TSİ 21.00'dan 3 Eylül 2019'a kadar herkes için ücretsiz olacak.The Elder Scrolls Online Ücretsiz Oyun Etkinliği...

Bethesda The Elder Scrolls Online: Tamriel'i ücretsiz deneme şansı sunuyor. The Elder Scrolls Online 27 Ağustos (bugün) TSİ 21.00'dan 3 Eylül 2019'a kadar herkes için ücretsiz olacak.

The Elder Scrolls Online Ücretsiz Oyun Etkinliği sırasında herkes ana oyununu PS4, Xbox One ve PC platformlarında indirebilir ve ücretsiz olarak oynayabilir. PS4 ve Xbox One ile ilgili ek bir duyuru oyuna erişmek isteyenler için PlayStation Plus veya Xbox Live hizmeti şart koşuyor. Oyuncular ana oyunla dört sınıfa, 23 özel oyun bölgesine, ana hikayeye ve daha fazlasına erişebilecekler.

Bununla birlikte Ücretsiz Oyun Etkinliği'nde oyuncular ek olarak Morrowind ve Season of the Dragon'a erişebilecekler. The Elder Scrolls Online'ın ücretsiz etkinliğine daha önce katılanlar kaldıkları yerden devam edebilecekler. Tüm yeni ESO hesaplarına, oyun içi Crown Store için 500 kron kazanacaksınız ve oynadığınız için teşekkür ederiz. Tüm yeni hesaplar 500 Crown kazanacaklar.

Oyunu daha önce hiç denemediyseniz ve merak ediyorsanız, şimdi ücretsiz olarak deneyimlemenin tam zamanı. Ücretsiz etkinlikle maceraya atılmak için The Elder Scrolls Online'ın Free Play sayfasını ziyaret edip platformunuzu seçerek ücretsiz sürümünüz için talimatları alabilirsiniz. Ücretsiz deneme aktif olduğunda sayfa güncellenecek.

Bethesda, The Elder Scrolls Online Free Play etkinliklerini deneyerek oyunu satın alacak yeni kitlelere ulaşmaya çalışıyor.