The Crew 2 PC versiyonu hafta sonu boyunca ücretsiz!

The Crew 2 PC versiyonu hafta sonu boyunca ücretsiz!
Ubisoft'un The Crew 2 için ilk ücretsiz güncellemesi Gator Rush, Xbox One, PS4 ve PC'de yayınlandı. Yeni güncellemeyi kutlamak için, açık dünya yarış oyunu hafta sonu boyunca PC platformunda ücretsiz.The Crew 2'nin yeni Gator...

Ubisoft'un The Crew 2 için ilk ücretsiz güncellemesi Gator Rush, Xbox One, PS4 ve PC'de yayınlandı. Yeni güncellemeyi kutlamak için, açık dünya yarış oyunu hafta sonu boyunca PC platformunda ücretsiz.

The Crew 2'nin yeni Gator Rush güncellemesini deneyimleyin

Daha önce açıkladığımız gibi, Gator Rush güncellemesi ağırlıklı olarak The Crew 2'nin yeni hovercraft yarışları üzerine yoğunlaşıyor. Oyun içi krediyle satın alınabilen 5 hovercraft, yeni Hypercar, Touring Car ve Jetsprint etkinliklerini içeren harita üzerinde 20 yeni aktivite, yeni Ace zorluk modu ve Efsanevi parça nadirliği sunuyor.

Tüm bu yenilikler, geleneksel iki ve dört tekerlekli yarışlara yeni su ve hava araçları ekleyerek serinin tarzını renklendiren The Crew 2'nin temel lansman içeriğinin üzerine geliyor.

Eğer The Crew 2'yi yeni içerikleriyle denemek isterseniz, ücretsiz hafta sonu devam ediyor ve 30 Eylül Pazar günü TSİ 23:00'a kadar sürecek. Ücretsiz hafta sonuyla tüm haritanın yanı sıra tüm oyunda bulunan tüm etkinliklere ve araçlara erişebileceksiniz. Katılmak için, oyunu PC'de Uplay üzerinden indirmeniz gerekiyor ve Ubisoft, oyunu satın almaya karar vermeniz durumunda tüm ilerlemenizi ve araçlarınızı tam oyuna taşıyabileceğinizi belirtiyor.

Ücretsiz hafta sonuna katılmak için Ubisoft'un web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Son olarak, yayıncı Ubisoft The Crew 2 için PlayStation Store'da PS4 oyuncuları için %45 indirim sunuyor. PlayStation Plus aboneleri için %5 ekstra indirim fırsatı olduğunu da belirtelim. Ayrıca Ubisoft Store'da da %45 indirim PC oyuncularını bekliyor.

Ubisoft daha önce yaklaşık üç aylık periyotlarda The Crew 2 Year 1 sezonunun bir parçası olarak yeni güncellemeler yayınlamayı planladığını açıkladı. Oyunun Aralık ayında yayınlanması planlanan ikinci büyük ücretsiz güncellemesinin bir parçası olarak yeni bir PvP modu gelecek.