That's You İncelemesi - Parti Başlıyor!

That's You, Playlink uygulamasının ilk göz ağrısı, parti oyunlarının şahı That’s You oyununu inceliyoruz bugün. Playstation 4 ile Sony konsol oyunlarının çok farklı bir yere taşıdı, akıllı telefonları konsol ortamına...

That's You, Playlink uygulamasının ilk göz ağrısı, parti oyunlarının şahı That’s You oyununu inceliyoruz bugün. Playstation 4 ile Sony konsol oyunlarının çok farklı bir yere taşıdı, akıllı telefonları konsol ortamına dahil eden uygulaması Playlink ile artık aynı ortamda 2’den fazla arkadaşınızla hem de konsola hiç dokunmadan harika vakit geçirebiliyorsunuz. That's You oyunu da bu alanda ilk ortaya çıkmış oyun olarak biliniyor ayrıca halen de tüm oyunlar arasında en çok oynanan oyundur kendisi.

That's You

That's You'nun PlayLink oyunu olmasının yanı sıra bizler için en büyük avantajlarından birisi ise oyunun tamamen Türkçe olması. Sadece kartlar ve alt yazı olarak değil oyundaki seslendirmeler dahi Türkçe ve ses kalitesi de çok orijinal. That's You PS oyununu Türkçe oynamak gerçekten size farklı bir deneyim yaratıyor. That's You oyunu arkadaşlarınıza soru sorma, oyunun talep ettiği çizimleri yapma üzerine kurulu. Ayrıca ek olarak That's You sizin de tasarlayacağınız güzel soruları eklemenize izin veriyor, bu da oyunun oynama süresini ve zorluğunu artırmak adına çok iyi bir avantaj. Oyunu en az 2 kişi en çok ise 5 kişi ile oynayabiliyoruz.

[game id="EP9000-CUSA08389_00-1705161243TYM1E2"]

That's You aslında doğruluk mu cesaret mi oyundan esinlenmiş gibi dursa da çok daha gelişmiş ve tuzaklarla dolu bir oyun. Tuzaklar kısmının altını özellikle çizmek istiyorum zira eğer arkadaş grubunuz ile aranız çok iyi değilse That's You oyunu eğlence olmaktan çıkıp arkadaşlığınıza son verebilir. O yüzden samimiyetiniz ne kadar iyiyse oyundan alacağınız zevk de o kadar yüksek olacaktır.

That's You Oynanış ve PlayLink

That's You oyununda farklı kategori ve alt kategorilerde sorular var. Bunlara sürekli olarak cevap veriyoruz ve oyun bazen bizden çizim yapmamızı isteyebiliyor. Mesela bir arkadaşınızı pilota benzeterek çizmenizi veya imkan verdiği filtreleri kullanarak onu komik duruma düşürmenizi istiyor. Ayrıca yine eğer aranızda biri osurmuşsa ilk akla gelen kim olur? Gibi bir soruya herkes aynı kişiye cevap verdiğinde ve o isim televizyonda belirdiğinde ortaya çok komik anlar çıktığını söyleyebilirim. Samimiyetin neden bu kadar önemli olduğunu şimdi daha iyi anladığınızı düşünüyorum, böyle sinsi sorular gerçekten ara bozar cinsten. Bu tarz Playlink oyunları PlayStation'u kesinlikle daha eğlenceli bir platform haline getirecektir. Bu arada Playlink hakkında daha fazla bilgiye buradan erişebilirsiniz.

[yaziici id="7020"]

Oyun tamamen sorular ile şekillendiği için daha fazlasını anlatmak zor oynayarak deneyimlemeniz gerekecek. Zira That’s You oyununda 1000’den fazla soru bulunuyor, bir de sizin yükleyebileceğiniz özel sorular ile oyun çok daha farklı yerlere gidebiliyor. Yine de öyle her gün oynanacak bir oyun değil zamanla sıktığını söyleyebilirim. Sony muhtemelen That's You 'nun 2. bir versiyonu ile oyunun devamlılığını sağlayarak, sıkılanlar için yeni bir alternatif ortaya atacaktır. PlayStation Store'da sunulan diğer tüm PlayLink oyunlarına buradan buyrun.

İnceleme Haberleri