State of Play yayınında duyurulan tüm oyunlar ve haberler

State of Play yayınında duyurulan tüm oyunlar ve haberler
State of Play, PS4 oyuncularını sevindirecek tanıtımlar, limitli sürüm Death Stranding PS4 Pro konsolu, PlayStation Plus Ekim ayı oyunları ve birkaç yeni sürprizle gerçekleşti.Elbette The Last of Us Part 2, State of Play'in odağındaydı...

State of Play, PS4 oyuncularını sevindirecek tanıtımlar, limitli sürüm Death Stranding PS4 Pro konsolu, PlayStation Plus Ekim ayı oyunları ve birkaç yeni sürprizle gerçekleşti.

Elbette The Last of Us Part 2, State of Play'in odağındaydı ve Ellie ve Joel'in döneceği tarih 21 Şubat 2020 olarak açıklandı. Oyunun yeni fragmanı ve piyasaya sürülecek tüm sürümleri de tanıtıldı. Ayrıca MediEvil'in demo sürümü yayınlandı ve 6 Ekim'e kadar PlayStation Store'da olacak. Diğer bir dikkat çeken duyuru da konsol tarafında oldu. Limitli sürüm Death Stranding PS4 Pro konsolu gösterildi ve oyunun lansmanıyla birlikte piyasaya sürülecek.

Öncelikle PlayStation'ın State of Play yayını kaçıranlar için tekrar paylaşalım:

Yaklaşık 20 dakika süren State of Play yayını izleyemeyenler / zamanı olmayanlar için kısaca duyurular ve haberler şöyle:

PS4

  • The Last of Us Part 2'nin çıkış tarihi duyuruldu ve oyun ön siparişe açıldı. Göz alıcı yeni fragmanı ve oyunun özel sürümlerini buradan inceleyebilirsiniz.
  • Limitli Sürüm Death Stranding PS4 Pro paketi tanıtıldı. İlk bakışta B.T. el izleriyle tasarlanmış konsol ve BB pod'dan ilham alan Dualshock 4 kablosuz kontrol cihazına sahip konsol hakkında açıklanan bilgilere buradan erişebilirsiniz.
  • PlayStation Plus Ekim 2019 oyunları açıklandı. The Last of Us Remastered ile Naughty Dog'un devam oyununa hazırlanabilir ve MLB The Show 19'da bir beyzbol efsanesi olabilirsiniz. Detaylar burada.
  • MediEvil için demo sürümü yayınlandı ve 6 Ekim'e kadar indirilebilir. Çok özel bir gizli öğe içeren bu sınırlı süreli demoda Sir Dan'ın dirilişinin tadını çıkarın… Sınırlı süreli demonun PlayStation Store sayfasına buradan erişebilirsiniz.
  • Call of Duty: Modern Warfare ilk hikaye fragmanını aldı. Infinity Ward yeni ikonik serisini gerçek dünyadan aldığı ilhamla ortaya koyuyor. Fragmanı izlemek için buradan buyrun.
  • Civilization VI, bu yıl PS4'e geliyor. Strateji simülasyonu konsola bağlanıyor ve bununla birlikte genişlemelerini ve çevrimiçi çok oyunculu modunu da beraberinde getiriyor.
  • İnsan davranışı simülatörü Humanity ilk fragmanıyla karşınızda. Oyun, Tetris Effect'in yaratıcısı Enhance tarafından yapılıyor. Fragmana buradan ulaşabilirsiniz.
  • Muhteşem bir macera ortaya çıktı: A Simple Story PS4 için duyuruldu ve bir kahramanın yaşam sonrasına yolculuğunda en iyi ve en kötü anlarını deneyimleyeceksiniz.
  • Katamari Damacy'nin yaratıcılarından gelen en yeni oyun Wattam PS4 için çıkış tarihini aldı. Oynanışını ve hikayesini Aralık 2019'da gelecek oyunun yeni fragmanıyla keşfedin.

PS VR

  • L.A. Noire: The VR Files artık PlayStation Store'a geliyor. Rockstar'ın suç ve gerilim temalı oyunu PS VR platformuna taşınıyor.
  • Çarpıcı PS VR bilim kurgu macerasında gökyüzüne uçun! Stardust Odyssey: Discover ile yeni duyurulan oyunun ardındaki hikayeyi ve gezegenler arası yolculuğu keşfedin.
  • Gladyatör simülasyonu Gorn PS VR arenasına çıkıyor. Bu acımasız ama eğlenceli birinci şahıs savaşçı ile İmparatorun en büyük savaşçılarıyla savaşın.
  • Arizona Sunshine'ın yaratıcısı, PS VR'a çok oyunculu nişancı oyunu After The Fall ile geri dönüyor. Kıyamet sonrası mutasyona uğramış devasa yaratıklarla savaşırken bir Walkman'den döndürülmüş roketatar ve diğer benzersiz silahlar kullanın. Oyunun fragmanını buradan izleyebilirsiniz.

State of Play yine birçok oyun duyurusu, tanıtımlar ve fragmanlarla geldi. Gelecek haber ve güncellemeler için takipte kalın!