Star Wars: Squadrons'un hikaye fragmanı yayınlandı

Star Wars: Squadrons'un hikaye fragmanı yayınlandı
Star Wars: Squadrons, Gamescom Açılış Gecesi Canlı Yayınında yeni tek oyunculu hikaye detaylarıyla karşımıza çıktı. Gösterilen yeni bir fragman, hikaye modundan oynanış görüntülerinin yanı sıra oyunda yer alacak karakterlere...

Star Wars: Squadrons, Gamescom Açılış Gecesi Canlı Yayınında yeni tek oyunculu hikaye detaylarıyla karşımıza çıktı. Gösterilen yeni bir fragman, hikaye modundan oynanış görüntülerinin yanı sıra oyunda yer alacak karakterlere kadar bizi neler beklediğini ortaya koyuyor.

Videoda Star Wars karakterleri, daha genç bir formda görünüyor. Ayrıca kahramanlar, Star Wars: Rebels televizyon dizisiyle bir bağlantıyı ortaya koyuyor. Wedge Antilles ve Hera Syndulla gibi karakterlerin oyunda yer alacağı daha önce de biliniyordu. Usta pilotlarla birlikte filonuzu en çetin savaşlara sürmeye hazır olun.

Star Wars: Squadrons, EA

Hikaye fragmanı İmparatorluk perspektifine dayanıyor. İmparatorluk gemisi ve kruvazörleri ile Titan Squad'ın Starhawk olarak bilinen Yeni Cumhuriyet süper silahını yok etme görevini sergiliyor. Starhawk, İmparatorluk oyuncularının çok oyunculu oynarken patlatmaya çalışacakları dev ana gemilerden biri olacak.

Daha genç bir Leia ve Wedge'e ek olarak, Hera Syndulla ile Star Wars: Rebels referansı da alıyoruz. EA Motive Studios'un anlatı yapımcısı Susan Hunka tarafından seslendirilen önizleme, birinci şahıs bakış açısının yanı sıra gemilerin iç ve dış yapısını gösteriyor. Motive daha önce oyuncuların her iki tarafta da savaşabileceğini söylemişti. Asi propagandasını bir İmparatorluk ajanı perspektifinden görmek ilginç olacak.

Star Wars: Squadrons, 2 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam, Origin ve Epic Games Store) için piyasaya sürülecek. Oyun, PlayStation VR ve PC VR sistemleriyle tamamen uyumlu olacak ve platformlar arası çapraz oyun desteği sunacak.

Star Wars: Squadrons hikaye fragmanı