Spider-Man: Miles Morales'in yeni ekran görüntüleri yayınlandı

Spider-Man: Miles Morales'in yeni ekran görüntüleri yayınlandı
Marvel's Spider-Man: Miles Morales önümüzdeki ay PlayStation 5 ile aynı gün piyasaya sürülecek ve Sony'nin yeni nesilde en büyük kozlarından biri olarak gelecek. Insomniac Games geçtiğimiz hafta oyunun gelişim sürecinin tamamlandığını...

Marvel's Spider-Man: Miles Morales önümüzdeki ay PlayStation 5 ile aynı gün piyasaya sürülecek ve Sony'nin yeni nesilde en büyük kozlarından biri olarak gelecek. Insomniac Games geçtiğimiz hafta oyunun gelişim sürecinin tamamlandığını duyurmuştu. Şimdi de merakla beklenen yeni maceradan yeni ekran görüntüleri paylaşıldı.

Game Informer,oyundan yeni ekran görüntüleri sundu ve hepsi de göz alıcı görünüyor. Görüntüler New York City'de salınan yeni kahramanımıza odaklanıyor. Ayrıca Miles Morales'in Peter Parker ile aynı kareye girdiği bir görüntü de var. Ancak genel olarak Miles'ın çeşitli kostümleri ve karşı karşıya geleceği kötü adamlardan bazıları vurgulanıyor.

Spider-Man: Miles Morales'ten yeni ekran görüntüleri

Miles Morales, ekran görüntüsü

Spider-Man: Miles Morales, ekran görüntüsü

Spider-Man: Miles, Morales ekran görüntüsü

Spider-Man: Miles Morales, ekran görüntüsü

Spider-Man: Miles Morales, ekran görüntüsü

Spider-Man: Miles Morales, ekran görüntüsü

Rhino vs Miles Morales

Miles Morales, düşman, ekran görüntüsü

Miles Morales ve Peter Parker, ekran görüntüsü

Tüm bu yeni ekran görüntülerinde en çok dikkat çeken nokta ışıklandırma ve yansımalar. Işığın nesnelerden veya Miles'ın kostümünden yansıma şekli, yeni nesilde grafiklerin geldiği noktayı gösteriyor. Spider-Man: Miles Morales ışın izleme teknolojisi ve gelişmiş görsel efektlerle gelecek. Ayrıca 4K/60 FPS performans modunu destekleyecek. Performans modu daha akıcı bir deneyim sunsa da, muhtemelen grafik kalitesinden ödün vermemize neden olacak.

Marvel's Spider-Man: Miles Morales 12 Kasım'da PS4 ve PS5 için piyasaya sürülecek. Oyunun PS4 sürümünü satın olan oyuncular PlayStation 5 sürümüne ücretsiz yükseltme yapabilecek. Ayrıca şimdiki nesil sürümde yapılan ilerlemeler PS5 sürümüne taşınabilecek. Yeni nesil konsolların tüm teknik özelliklerine buradan göz atabilirsiniz. Insomniac'ın yeni macerasının yanı sıra PS5'e gelecek diğer bazı oyunların ön sipariş bonuslarına ve özel sürümlerine buradan ulaşabilirsiniz.