Spider-Man: Miles Morales ve Marvel's Spider-Man Paket Olarak Gelebilir

Spider-Man: Miles Morales ve Marvel's Spider-Man Paket Olarak Gelebilir
Spider-Man: Miles Morales'in geçen ayki PS5 etkinliğinde açıklanmasının ardından, Insomniac, oyun hakkında bazı noktaları açıklığa kavuşturdu. Öncelikle Miles Morales bir devam oyunu değil, bağımsız bir macera olarak gelecek....

Spider-Man: Miles Morales'in geçen ayki PS5 etkinliğinde açıklanmasının ardından, Insomniac, oyun hakkında bazı noktaları açıklığa kavuşturdu. Öncelikle Miles Morales bir devam oyunu değil, bağımsız bir macera olarak gelecek. Ancak görünüşe göre Insomniac ve Sony, yakında daha fazlasını açıklayacak.

GameInformer dergisinde, Miles Morales'in yaklaşan macerasıyla ilgili önemli bir bilgiye yer verildi. Dergide yer alan bilgilere göre Miles Morales geleneksel bir devam oyunu değil ve Insomniac'ın Marvel's Spider-Man oyununun PS5 donanımından tam olarak yararlanan remaster sürümü ile birlikte gelecek.

Spider-Man: Miles Morales ve Marvel's Spider-Man'in PS5'e özel remaster sürümü bir arada gelebilir

Marvel's Spider-Man DLC

Sony ve Insomniac iki oyunu bir araya getirme planlarını henüz paylaşmadı. Yani PS4'e özel Marvel's Spider-Man oyununun PS5 için bir remaster sürümü alıp almayacağına dair resmi bir açıklama yok. Ya oyunlar gerçekten paket halinde piyasaya sürülecek ya da GameInformer okuyuculara yanlış bilgi aktardı. Miles Morales'in yeni nesile özel bir oyun olacağı düşünüldüğünde, PS5 kullanıcılarının ilk oyuna erişebilecek olması güzel bir jest olabilirdi.

Spider-Man oyunlarının bir arada sunulduğu paketin duyurulması, PS5 için gelecek birinci parti oyunların fiyatlandırma ayrıntılarının ortaya çıkmasına neden olacak. Sony, henüz PS5'in fiyatını paylaşmadığı gibi, yeni nesil oyunların fiyatlandırması konusunda da sessizliğini koruyor. Söylentilere göre bir sonraki State of Play canlı yayını 6 Ağustos'ta gerçekleşecek ve eğer bu bilgi doğruysa yakında daha fazlasını öğrenebiliriz.

Spider-Man: Miles Morales ile birlikte PlayStation 5 için duyurulan diğer oyunların tam listesine buradan erişebilirsiniz.