Sony, PS VR kullanıcılarına PS5 adaptörünü ücretsiz veriyor

PlayStation Camera, yeni nesil PlayStation 5 konsolunda adaptör ile çalıştırılabilecek. PS5 satın almayı planlayan PS VR kullanıcıları, yeni nesil konsolda desteklenen oyunları oynamalarını sağlayacak PlayStation kamera adaptörünü...

PlayStation Camera, yeni nesil PlayStation 5 konsolunda adaptör ile çalıştırılabilecek. PS5 satın almayı planlayan PS VR kullanıcıları, yeni nesil konsolda desteklenen oyunları oynamalarını sağlayacak PlayStation kamera adaptörünü ücretsiz olarak almak için talepte bulunabiliyor.

Adaptör, kameranızı PS5 ile uyumlu olarak kullanmanıza olanak tanıyor. Böylece PS Move veya hedef kontrol cihazı gerektiren oyunlar dahil olmak üzere desteklenen PS VR oyunlarını oynayabileceksiniz. Ancak adaptörü kullanabilmek için kamera modelinizin CUH-ZEY1 veya CUH-ZEY2 olması gerekiyor. PS5'in HD kamerası PlayStation VR ile uyumlu olmayacak.

PS VR kullanıcıları, PS5 için PS kamera adaptörünü nasıl alacak?

Türkiye'deki kullanıcılar, buradaki bağlantıdan ücretsiz olarak adaptör talep edebilecek. PlayStation Camera adaptörü isteyen kullanıcıların açılan sitede PlayStation VR işlemci ünitesinin arka tarafındaki seri numarasını, adını, soyadını, e-posta adresini, adresini ve telefon numarasını girmeleri gerekiyor. Cihazların bölgeye göre değişen ve C, M veya P harfiyle başlayan seri numarası işlemci biriminin arka panelinde yer alıyor.

Adaptör, teslimat tarihinden itibaren 12 ay garantili olacak. Sony aşağıdaki programa göre gönderimlere başlayağını açıkladı:

  • Japonya: Ekim sonu
  • Amerika: Kasım ortası
  • Avrupa, Orta Doğu, Afrika, Avustralya ve Yeni Zelanda: Kasım ortası
  • Asya: Aralık başı

Kullanıcılara PlayStation VR başına yalnızca bir adaptör verilecek. Eğer PlayStation 5 almayı düşünüyorsanız, gözlüğünüz için PlayStation kamera adaptörünü ücretsiz talep edebilirsiniz. PS5 hakkındaki tüm haber ve duyuruları buradan takip edebilirsiniz.

Haberleri