Sony, PAX Online için etkinlik planlıyor: PS5 duyurusu gelebilir

Sony, PAX Online için etkinlik planlıyor: PS5 duyurusu gelebilir
Microsoft'un yeni nesil Xbox konsolları hakkında tüm detayları açıkladı ve Sony'den gelecek hamle merakla bekleniyor. PlayStation 5'in çıkış tarihi ve fiyatı hala perde arkasında. PAX Online x EGX, çok sayıda canlı yayınla önümüzdeki...

Microsoft'un yeni nesil Xbox konsolları hakkında tüm detayları açıkladı ve Sony'den gelecek hamle merakla bekleniyor. PlayStation 5'in çıkış tarihi ve fiyatı hala perde arkasında. PAX Online x EGX, çok sayıda canlı yayınla önümüzdeki hafta başlayacak. Sony bu etkinlikte sahne alarak PS5 konsolu için yeni duyurular yapabilir.

PAX Online programında "Sony Holder" adı altında gizemli bir etkinlik görünüyor. Henüz etkinlik hakkında açıklama yok ve Sony, PAX Online'a katılacağıyla ilgili herhangi bir yorum yapmadı. Programa göre konsol devi, 19 Eylül TSİ 01:45'te günün son etkinliğini gerçekleştirecek. Belki de PS5'in fiyatı, çıkış tarihi ve ön sipariş sürecine dair merak edilenler açıklığa kavuşabilir.

Xbox Series S hamlesinin ardından Sony'den PS5 duyurusu gelebilir mi?

playstation 5, ps5, tasarım

Konsol üreticileri özellikle fiyat noktasında birbirlerini kolluyorlardı ve Microsoft hamlesini yaptığına göre PlayStation 5 cephesinden de benzer açıklamalar gelebilir. Sony, geçtiğimiz günlerde ilk PlayStation konsolunun Kuzey Amerika'daki lansmanının 25. yıl dönümünü kutlamasına rağmen bu hafta PS5 duyurusu gelmeyeceğini açıkladı. Şirket bu hafta boyunca PSVR'a odaklanacağını belirtmişti.

Artık Microsoft tarafında Xbox Series X ve Series S'in fiyatı, çıkış tarihi ve özellikleri de dahil olmak üzere tüm bilgilere sahibiz. PlayStation topluluğu artık Sony'den sessizliğini bozmasını istiyor. Sonuç olarak Kasım ayında yapılacağı öngörülen PS5 lansmanı yaklaşıyor ve Japon teknoloji devinin beklenen duyuruları yapmaktan başka seçeneği yok. PAX Online programında Sony'nin yanı sıra CD Projekt RED, Square Enix ve Gearbox da dahil olmak üzere çeşitli oyun şirketleri de sahne alacak.

PS5 açıklaması mı, yoksa yine oyun tanıtımları mı olur bilemiyoruz. Ancak etkinliğe kadar gelecek tüm haberleri ve duyuruları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Takipte kalın!