Sony Interactive Entertainment, kendi blogunu yayına açtı

Sony Interactive Entertainment, kendi blogunu yayına açtı
Sony Interactive Entertainment (SIE), takipçileri için şirketten haberler ve perde arkası bilgiler sunacağı yeni bir blog açtı. SIE blogu, PlayStation Blog'dan ayrı olarak şirketten haberlerin yanı sıra geliştirici hikayeleri ve...

Sony Interactive Entertainment (SIE), takipçileri için şirketten haberler ve perde arkası bilgiler sunacağı yeni bir blog açtı. SIE blogu, PlayStation Blog'dan ayrı olarak şirketten haberlerin yanı sıra geliştirici hikayeleri ve röportajları, şirket kültürü hakkında görüşler ve daha fazlasıyla kurumsal bir kurumsal bir iletişim platformu şeklinde hizmet veriyor.

SIE Blog, dün açıklanmış olmasına rağmen şirketin yaklaşık iki hafta önce paylaşımlar yapmaya başladığı görünüyor. Blogdaki yazılar, PlayStation 5'in yayınlanan son reklamı The Edge, PS4'e özel Dreams'in erişilebilirlik çalışmaları, aileler için çevrimiçi oyun ipuçları ve PlayStation'ın Birleşmiş milletlerle olan çalışmaları gibi içeriklere sahip. Dün yayınlanan son yazı ise SIE Blog'un kuruluş amacına değiniyor.

Sony PS5 - SSD performansı

Sony Interactive Entertainment, SIE Blog'un içeriğini tanıttı

Sony'nin SIE Blog'da sunmayı planladığı içerikler şu şekilde tanımlanıyor:

  • SIE'de çalışmayı özel kılan en popüler oyunlarımızdan ve ürünlerimizden bazılarının arkasındaki ekiplerle röportajlar
  • Sektör ortakları SIE'yi nasıl görüyor?
  • SIE gibi çeşitliliği fazla bir ofiste çalışmanın nasıl bir şey olduğuna bir bakış
  • Yöneticiler, stüdyo başkanları ve yaratıcı yönetmenler SIE'yi nasıl görüyor?
  • İşler hakkında bilgi (böylece ekibimizin bir parçası olmayı öğrenebilirsiniz)
  • SIE'nin topluma sağladıkları
  • Ve daha fazlası

Sony Interactive Entertainment, PlayStation'ın Birleşmiş Milletler ile birlikte iklim değişikliğine karşı yürüttüğü "Playing for the Planet" programı hakkında blogunda yayınladığı makalede PlayStation 5'in enerji verimliliği hakkında bilgi de verdi. Sony, öncelikle PS4'ün verimli güç kaynağı, dinlenme modları ve çip mimarisinin karbon emisyonunu büyük ölçüde azalttığına değiniyor. Ayrıca PS5'in oyunları yalnızca 0,5 W'ta askıya alma ve devam ettirme yeteneğine değindi. Bu özellik, PS4'e göre yaklaşık %72 daha düşük enerji gerektiriyor.

Sony, geçtiğimiz aylarda PlayStation Blog'un bölgesel sitelerini tek bir çatı altında toplamıştı. Şirket, PS5 yaklaşırken internetteki varlığını canlandırmaya çalışıyor. SIE Blog'u buradan ziyaret edebilirsiniz.