PlayStation Store'da 'Büyük Japon Oyunları' indirimi başladı!

PlayStation Store'da 'Büyük Japon Oyunları' indirimi başladı!
PlayStation Store bu hafta Japonya’daki Büyük Japon Oyunları fırsatlarını iddialı Japon PS4, PS3 ve PS Vita oyunları ile kutluyor. PS4’te Monster Hunter World, Nioh, Persona 5, Yakuza Kiwami, Shadow of the Colossus ve daha fazlasında...

PlayStation Store bu hafta Japonya’daki Büyük Japon Oyunları fırsatlarını iddialı Japon PS4, PS3 ve PS Vita oyunları ile kutluyor. PS4’te Monster Hunter World, Nioh, Persona 5, Yakuza Kiwami, Shadow of the Colossus ve daha fazlasında büyük indirim fırsatlarını kaçırmayın!

Büyük Japon Oyunları (25 Nisan – 10 Mayıs)
Haftanın Fırsatı (25 Nisan – 3 Mayıs)

gran turismo sport 1

Bu hafta PlayStation Store Haftanın Fırsatı‘nda GT Sport ile gerçek sürüş simülasyonunun keyfini çıkarın. GT Sport Dijital Deluxe Sürümü ile yolculuğunuzu indirimli fiyatlarla sürdürün.

Tamamen Dijital (25 Nisan – 24 Mayıs)

playstation store tamamen dijital

Tamamen Dijital indirimleri başladı! 23 Mayıs’a kadar PlayStation Store'da muhteşem PS4 dijital ve bağımsız oyunlara sahip olabilirsiniz! Rocket League, Hellblade, Friday the 13th, What remains of Edith finch ya da Firewatch…

Ayrıca ücretsiz oyunlar için içerikler de var. Skyforge, World of Tanks, Warframe ve daha fazlası için içerikleri PlayStation Store Tamamen Dijital indirimlerinde bulabilirsiniz..