Serious Sam 4'ten ilk oynanış fragmanı geldi

Serious Sam 4'ten ilk oynanış fragmanı geldi
Devolver Direct'in geçtiğimiz gün düzenlediği canlı etkinlikte merakla beklenen oyunlardan biri de Serious Sam 4 oldu. Yayıncı Devolver Digital, Ağustos ayında çıkması beklenen yeni oyunu için belirli bir çıkış tarihi açıklamasa...

Devolver Direct'in geçtiğimiz gün düzenlediği canlı etkinlikte merakla beklenen oyunlardan biri de Serious Sam 4 oldu. Yayıncı Devolver Digital, Ağustos ayında çıkması beklenen yeni oyunu için belirli bir çıkış tarihi açıklamasa da, yeni bir fragman yayınlayarak sevilen kahramanı hatırlattı.

Oynanış fragmanında Serious Sam, Surveyor adlı bir yıldız gemisinin kaptanı olduğunu söyleyerek, "harika" gezgin hikayesini kısaca açıklıyor. Ardından pek de hoş görünmeyen tehlikeli bir gezegene iniş yapıyor ve kahramanımıza yakışır şekilde aksiyon başlıyor. Sam, serinin önceki oyunlarından tanıdığımız yaratıkların yanı sıra yeni gelen düşmanları da ezip geçecek.

Serious Sam 4'te oyuncuları her zamankinden daha fazla düşman bekliyor

Serious Sam 4

Serious Sam 4'ün hikayesi hakkında çok fazla bilgi verilmese de oynanış görüntüleri, oyunun kaotik atmosferiyle beklentileri karşılayacağını ortaya koyuyor. Ayrıca Serious Sam 4, serinin önceki oyunlarından çok daha büyük olmayı vadediyor. Croteam, Mayıs ayında yeni "Legion System" altyapısı ile yüz binlerce düşmanın aynı anda işleyebilmeyi sağlayacağını söylemişti. Ayrıca yeni silahlar, düşmanlar ve önceki oyunlardan geri dönen favoriler de olacak.

Serious Sam'in yıldızlararası keşif macerasının ve fragmanın sonunda kahramanımızın işini bitiriyor gibi görünen Doomsday benzeri yaratığın hikayeyi nereye sürükleyeceğini merakla bekliyoruz. Ayrıca yine fragmanın sonunda görünen logodaki değişim de dikkat çekiyor. Serious Sam 4: Planet Badass'in ismi kısaltılarak sadece Serious Sam 4'e çevrilmiş gibi görünüyor.

Serious Sam serisine, Serious Sam 3 VR: BFE'yi saymazsak 9 yıldır yeni oyun gelmemişti. İsminin aksine mizahi yönüyle öne çıkan ve düşmanlarına aman vermeyen kahramanımız yıllar sonra yeniden PC oyuncularıyla buluşacak.

Serious Sam 4 oynanış fragmanı: