Şampiyonlar Ligi heyecanını ücretsiz PS4 temaları ile konsolunuza taşıyın

Şampiyonlar Ligi heyecanını ücretsiz PS4 temaları ile konsolunuza taşıyın
Şampiyonlar Ligi kupası bu akşam Portekiz'in Lizbon şehrinde sahibini bulacak. Avrupa'nın dev kulüpleri Paris Saint-Germain ve Bayern Münih Luz Stadı'nda kozlarını paylaşacak. Turnuvanın resmi sponsoru PlayStation'ın final heyecanına...

Şampiyonlar Ligi kupası bu akşam Portekiz'in Lizbon şehrinde sahibini bulacak. Avrupa'nın dev kulüpleri Paris Saint-Germain ve Bayern Münih Luz Stadı'nda kozlarını paylaşacak. Turnuvanın resmi sponsoru PlayStation'ın final heyecanına özel olarak tasarladığı PS4 dinamik temalarını ücretsiz olarak konsollarınıza indirebilirsiniz.

PlayStation, büyük finale hazırlık olarak ücretsiz iki adet Şampiyonlar Ligi teması sunuyor. Turnuvanın ikonik starball tasarımına dayanan bu temalar, PlayStation 4 arayüzünüze tamamen yeni bir görünüm kazandırarak arka planı, simgeleri ve renkleri değiştiriyor. Turnuvaya özel ücretsiz PS4 temaları dinamik ve statik olarak iki farklı tasarımla geliyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi PS4 Dinamik Teması:

UEFA Şampiyonlar Ligi Dinamik PS4 temasında turnuvanın sembolü olan starball tasarımı hareketli bir şekilde hafifçe dönüyor. Tema, ayrıca ana ekrandaki bazı simgelere turnuvanın logosunu yerleştirirken, genel olarak renkleri mavi ve mor tonlarda değiştiriyor.

PS4 ekranınıza dinamik bir görünüm katan bu arka planla maç gününün keyfini çıkarabilirsiniz. Temanın PlayStation Store adresine buradan ulaşabilirsiniz.

PlayStation F.C. statik PS4 teması:

Şampiyonlar Ligi PS4 teması

PlayStation 4 kullanıcılarına ilk olarak 2018 yılında sunulan statik tema da final heyecanına eşlik ediyor. Ana ekranın görünümünü değiştiren bu tema durağan bir görüntü sunarken, turnuvanın logosunu ve PlayStation F.C. logosunu üst tarafa yerleştiriyor. Genel tasarımı itibarıyla, dinamik temayla benzer renk tonları var.

Şampiyonlar Ligi PlayStation F.C. teması

PlayStation F.C. temasının mağaza sayfasına buradan erişebilirsiniz. Her iki temayı da PlayStation Store'dan indirdikten sonra konsolunuzun Ayarlar menüsünde bulunan Tema seçeneğinden uygulayabilirsiniz.

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı kupasının finalinde PSG ve Bayern Münih, TSİ 22.00'de Portekiz'in başkenti Lizbon'daki Luz Stadı'nda mücadele edecek. Şampiyonlar Ligi finali karşılaşması beIN Sports Haber ve beIN Sports HD 1 kanallarından canlı yayınlanacak. Maçı İtalyan hakem Daniele Orsato yönetecek.