CD Projekt RED, sahte Cyberpunk 2077 beta davetlerine karşı uyardı

CD Projekt RED, sahte Cyberpunk 2077 beta davetlerine karşı uyardı
CD Projekt RED'in aksiyon RPG oyunu Cyberpunk 2077, Kasım ayında oyuncularla buluşacak. Oyunun lansmanı yaklaştıkça sahte beta davetleri ortaya çıkmaya başladı. Geliştirici, hayranları ve içerik üreticilerini bu tarz e-postalara...

CD Projekt RED'in aksiyon RPG oyunu Cyberpunk 2077, Kasım ayında oyuncularla buluşacak. Oyunun lansmanı yaklaştıkça sahte beta davetleri ortaya çıkmaya başladı. Geliştirici, hayranları ve içerik üreticilerini bu tarz e-postalara kanmamaları konusunda uyarıyor.

Cyberpunk 2077, yılın en çok beklenen oyunlarından biri ve dolandırıcılar yine iş başında. CD Projekt RED, Twitter hesabından paylaşım yaparak kullanıcıları, sahte e-postalara karşı uyardı ve takipçilerinden sadece resmi @cdprojektred.com adresinden gelecek iletileri dikkate almalarını istedi.

Cyberpunk 2077 için beta planı yok

Cyberpunk 2077 motosiklet

Cyberpunk 2077 Twitter hesabı, beta sürümü hakkında gelen sorulara cevap vererek, bu konuda herhangi bir planları olmadığını belirtti. Bu nedenle, beta ile ilgili e-postaların hepsi sahte ve dolandırıcılık amacı taşıyabilir. Beta için geliştiriciden gelecek resmi açıklamayı beklemekte fayda var.

CD Projekt RED, uzun zamandır oyun hakkında bilgiler veriyor ve toplulukla ilişkileri sıkı tutuyor. Geliştirici en son Cyberpunk 2077'de oyuncu seçimlerinin etkin bir şekilde kullanıldığını belirtmişti. Öyle ki oyuncular ana hikaye görevlerini tamamlamadan oyunu bitirebilecek. Fütüristik aksiyon oyunu çeşitli yan hikayelerle tetiklenebilen bir ana hikayeye sahip.

Cyberpunk 2077, 19 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için piyasaya sürülecek. PS4 veya Xbox One kopyalarını satın alan oyuncular, yeni nesil donanımlar için güncellenmiş sürümlere ücretsiz erişim elde edecek.