Rockstar, Social Club'ta 2 adımlı doğrulama yapanlara ödüller veriyor

Rockstar, Social Club'ta 2 adımlı doğrulama yapanlara ödüller veriyor
Rockstar Games, Social Club hesaplarına 2 adımlı doğrulama (2-Step Verification) yapan kullanıcılar için ödül olarak bazı oyun içi eşyalar veriyor. Bonus ödüller iki adımlı doğrulama yapan eski ve yeni tüm kullanıcılar için...

Rockstar Games, Social Club hesaplarına 2 adımlı doğrulama (2-Step Verification) yapan kullanıcılar için ödül olarak bazı oyun içi eşyalar veriyor. Bonus ödüller iki adımlı doğrulama yapan eski ve yeni tüm kullanıcılar için geçerli. Social Club hesabınızın ayarlar sekmesini ziyaret ederek iki adımlı doğrulamayı ekleyebilirsiniz.

Eğer Social Club hesabınızda bu küçük güvenlik önlemini yaparsanız Rockstar, GTA Online için $500.000 ve Red Dead Online beta için 10 Altın Külçesi verecek. Ayrıca Rockstar, GTA Online ve Red Dead Online Beta oyuncularının gelecek ek avantajlardan yararlanabileceğini de belirtiyor.

Rockstar Games kullanıcılarını hesaplarını daha güvende tutmak için iki adımlı doğrulamaya teşvik ediyor. Yapılan ek bir güvenlik önlemiyle hesapların istenmeyen erişimlere karşı korumaya çalışıyor. Doğrulama beklenildiği gibi çalışıyor ve tanımlanmamış tablet, telefon veya farklı bir tarayıcı kullanırken doğrulama kodu girmeyi gerektiriyor.

Social Club, Rockstar'ın oyunları için sunduğu bir tür sosyal platform. Bu hesap pek çok oyunda farklı özellikler elde etmenin yanı sıra diğer kullanıcılarla bağlantı kurma yolu sunuyor. Örneğin; GTA 5'te bazı mini oyunlar, ekipleri yönetme yolları, fotoğraf çekmek Snapmatic uygulaması ve hatta karakterinizi yönetmek için bir suç kaydı bölümü bulunuyor. GTA 5 yayınlandığı tarihten bu yana, 100 milyondan fazla sattı.

Eğer GTA Online veya Red Dead Online beta oyuncusuysanız, Social Club kullanmayı düşünebileceğiniz düzenli bir hizmet.