Red Dead Online güncellemesi büyük değişikliklerle gelecek

Red Dead Online güncellemesi büyük değişikliklerle gelecek
Rockstar Games en son güncellemesiyle Red Dead Online Beta'da sayısız değişiklik yapacak. Oyuncu görünürlüğünde, ödüllerde ve günlük zorluklarda yapılan değişiklikler de dahil olmak üzere birçok farklı gelişme bekleyebilirsiniz....

Rockstar Games en son güncellemesiyle Red Dead Online Beta'da sayısız değişiklik yapacak. Oyuncu görünürlüğünde, ödüllerde ve günlük zorluklarda yapılan değişiklikler de dahil olmak üzere birçok farklı gelişme bekleyebilirsiniz. Bazıları hayatta kalmayı kolaylaştırabiliyor ve özellikle bir tanesi yeni potansiyel düşmanları seçmene yardım edecek. Tüm bunlar ve daha fazlası güncelleme 26 Şubat 2019'da yayınlandığında oyuna eklenecek.

Ayrıca Red Dead Online'da geçmişte yapılan güncellemelerle ilgili bazı önemli değişiklikler de yapıldı. Rockstar oyunlarına sunduğu destekle elinden gelenin en iyisini yapmaya devam edecek gibi görünüyor. İlk olarak, oyuncu görünürlüğünün çalışma yönteminde değişiklikler olacak. Rockstar topluluğun geri bildirimlerine dayanarak, saldırgan oyuncu davranışlarını en aza indirgemek için uzun mesafelerde radar görünürlüğünü azaltacak. Konumunuz 150 metreden yakın olmadığınız sürece diğer oyunculara gösterilmeyecek. Bununla birlikte agresif oyuncular daha görünür olacaklar ve mini haritada kademeli olarak maviden koyu kırmızıya dönüşen bir nokta olarak görünecekler. Noktanın rengi diğer kışkırtılmamış oyunculara saldırmak ve öldürmek gibi davranışları ne sıklıkta yaptığınıza bağlı olarak değişecek.

Oyuncunun görünürlüğünün yanı sıra, Rockstar ayrıca ekip çapında görüşmeleri tanıtacak ve düşmanlık sistemini iyileştirecek. Sadece bir kişi yerine düşmanın tüm ekibi için geçerli olan bir düşmanlık başlatabileceksiniz. Ayrıca ölüm deathmatch'e yol açacak Posse Feud veya Leader Feud'a karşı meydan okuyabileceksiniz.

Red Dead Online'ın ödül sisteminde de değişiklikler yapılacak. Bunlardan en önemlisi, yüksek bir ödül aldıysanız sizi temizlemeye çalışan oyuncu olmayan ödül avcılarının eklendiğini göreceksiniz. Ödül suça göre belirlenecek ve diğer oyuncuları öldürürseniz, yağmacı olmaktan veya rahatsızlık vermekten olmaktan çok daha değerli olacaksınız.

Son olarak güncelleme Red Dead Online'a çeşitli günlük Zorluklar da ekleyerek sizi XP ya da altın ile ödüllendirecek hedefleri tamamlamanıza olanak sağlayacak. Eşya satmak, hayvanları avlamak, Düşman kazanmak, hatta düşmanların sığınaklarını temizlemek gibi basit görevler olabilirler. Rockstar bu zorlukların zamanla gelişmeye devam edeceğini belirtti.

Tüm bu yenilikler Rockstar'ın Red Dead Online'a 26 Şubat'ta yapacağı güncelleme için planladığı şeylerden bazıları. Şirket önümüzdeki hafta güncellemeye ilişkin daha fazla ayrıntı sunacak.

Red Dead Redemption 2'nin çevrimiçi modu Red Dead Online hakkında daha fazlası için incelememize göz atabilirsiniz.