Rainbow Six Siege'i ücretsiz hafta sonu ile deneyimleyin!

Rainbow Six Siege'i ücretsiz hafta sonu ile deneyimleyin!
Tom Clancy's Rainbow Six Siege şu anda Steam'de en çok oynanan altıncı oyun. Ancak bu rakamlar, yeni oyuncuları çekmek için yeni bir ücretsiz hafta sonu fırsatıyla yakında artabilir.Rainbow Six Siege Ücretsiz Hafta Sonu fırsatını...

Tom Clancy's Rainbow Six Siege şu anda Steam'de en çok oynanan altıncı oyun. Ancak bu rakamlar, yeni oyuncuları çekmek için yeni bir ücretsiz hafta sonu fırsatıyla yakında artabilir.

Rainbow Six Siege Ücretsiz Hafta Sonu fırsatını kaçırmayın!

Oyunculara, tam sürümde bulunan tüm harita, mod ve Operatörlere erişim hakkı veren ücretsiz hafta sonu süreci, 16 Ağustos - 20 Ağustos tarihleri arasında tüm platformlarda sunulacak.

Rainbow Six Siege ücretsiz hafta sonu, tercih ettiğiniz platforma bağlı olarak farklı zamanlarda sunulacak:

  • PLAYSTATION 4: 16 Ağustos TSİ 16.00 - 20 Ağustos TSİ 16:00.
  • PC: 16 Ağustos TSİ 20.00 - 19 Ağustos TSİ 23:00.
  • XBOX ONE: 16 Ağustos TSİ 10:01 - 20 Ağustos TSİ 09:59.

PS4 ve PC oyuncuları, 14 Ağustos'ta Rainbow Six Siege'i ön yükleyerek ücretsiz hafta sonu süresinden en verimli şekilde faydalanabilecekler.

Ayrıca ücretsiz hafta sonuna katılan oyuncular, Rainbow Six Siege'i satın almaları halinde kaldıkları yerden devam ederek ilerlemelerini sürdürebilecekler.

Son olarak, Hereford haritası üzerinde değişiklik yapılacağını belirtelim. Haritaya yeni bir düzen ve bir genişleme verilerek her bir kat daha geniş bir yüzey alanına sahip olacak. Geliştirme ekibi haritanın görsellerini ve renklerini de güncelledi ve bu da gökyüzünü çok daha etkileyici bir manzara haline getiriyor. Rainbow Six Siege hakkında daha fazla haber ve içeriğe buradan erişebilirsiniz.