Sony, Bazı PS Plus Kullanıcılarına Ücretsiz PSN Kredisi Gönderiyor

Sony, Bazı PS Plus Kullanıcılarına Ücretsiz PSN Kredisi Gönderiyor
PlayStation Plus, abonelere her ay iki ücretsiz oyun veriyor ve mağazada çeşitli indirimler sağlıyor. Sony'nin PS Plus hizmetinin 10. yıl dönümü kutlamasının bir parçası olarak bazı kullanıcıların hesaplarına 10 dolar tutarında...

PlayStation Plus, abonelere her ay iki ücretsiz oyun veriyor ve mağazada çeşitli indirimler sağlıyor. Sony'nin PS Plus hizmetinin 10. yıl dönümü kutlamasının bir parçası olarak bazı kullanıcıların hesaplarına 10 dolar tutarında PSN kredisi gönderdiği bildiriliyor.

PlayStation Plus, geçtiğimiz yıl Mart ayına kadar PS3, PS4 ve PS Vita oyunlarını bir arada veriyordu. Ancak Sony artık ücretsiz oyun hediyelerini önemli ölçüde küçülttü ve sadece iki adet PlayStation 4 oyunu veriyor. Ancak konsol devi bu ay PS Plus abonelerine hizmetin 10. yıl dönümüne özel olarak üç adet PS4 oyunu sundu.

Sony, bazı PS Plus kullanıcılarına 10 dolarlık PSN kredisi gönderiyor

Sony, PS Plus, 10 dolar kredi

Sony'nin verdiği bonus oyun Erica, PlayStation 4 kullanıcıları için hoş bir sürpriz olsa da, bazıları daha fazlasını alıyor. Yukarıdaki ekran görüntüsünde göreceğiniz üzere; Sony'nin, 10. yıl kutlamalarının bir parçası olarak bazı PS Plus abonelerine 10 dolarlık PSN kredisi verdiği öne sürülüyor. Ancak 10 dolarlık ödülün herkese verilmediği dikkat çekiyor.

Twitter kullanıcısı Tidux ve endüstri analisti Wario64 ödülü aldıklarına dair ekran görüntüleri paylaştı. Diğer birkaç kullanıcı da bonusu aldıklarını belirterek paylaşımlara kendi ekran görüntüleriyle cevap verdi. Sony, hediye kredi hakkında herhangi bir açıklama yapmadı.

Sony, PS Plus, 10 dolar kredi

Hediyeyi ülkemizde alan yok gibi görünüyor. Kötü bir teselli olsa da Sony'nin PS Plus'ın yıl dönümüne özel olarak ücretsiz bir PS4 teması verdiğini hatırlatalım. Haziran ayının başında yayınlanan tema hala PlayStation Store'da mevcut. Sony, abonelik hizmetinin yıl dönümü kutlamaları için başka herhangi bir plan yapmadığını açıklamıştı. Ancak yine de 10 dolarlık hediyeye dair herhangi bir duyuru yapmadı.

PlayStation Plus ücretsiz oyunları Temmuz oyunda bonus oyunla birlikte geldiğini belirtmiştik. Bu ayın ücretsiz oyunlarına buradan ulaşabilirsiniz. Sony'nin PS Plus geleneği artık oyunculara eskisi kadar cazip gelmiyor ve Xbox Game Pass oyunculara gün geçtikçe daha iyi bir teklif haline geliyor. Sony'nin PS5 ile rekabette öne çıkabilmesi için abonelik hizmetlerine çeki düzen vermesi gerekebilir.

Sony, ülkemizdeki PS Plus aboneleri için böyle bir uygulama yaptı mı, bilemiyoruz. Bizim hesabımız hala tam takır. Eğer bu tarz bir hediye alıysanız yorumlardan bize bildirebilirsiniz.