PS Plus abonelerine özel İki Kat İndirim fırsatı başladı!

PS Plus abonelerine özel İki Kat İndirim fırsatı başladı!
Bu hafta PlayStation Store'a İki Kat İndirim fırsatları geldi!  PlayStation Store'daki indirimlerin yanı sıra PlayStation Plus (PS Plus) abonelerinin yararlanabileceği 100'ün üzerinde oyunda büyük fırsatlar sizleri bekliyor.Persona...

Bu hafta PlayStation Store'a İki Kat İndirim fırsatları geldi!  PlayStation Store'daki indirimlerin yanı sıra PlayStation Plus (PS Plus) abonelerinin yararlanabileceği 100'ün üzerinde oyunda büyük fırsatlar sizleri bekliyor.

Persona 5, Call of Duty: Infinite Warfare, Middle-earth: Shadow of War, The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition ve Hitman: Game of the Year Edition gibi indirimli oyunlar 26 Temmuz'a kadar PS Plus üyelerine özel kaçırılmaz fiyatlarla.

Yeni Playstation Store indirimleri PS Store PS Plus

PS Plus İki kat İndirim fırsatı

PS Plus abonelerine özel İki Kat İndirim kampanyası hakkında daha fazlasına PS Store sayfasından ulaşabilirsiniz.

ps plus

PlayStation Plus (PS Plus) nedir?

Playstation Plus (PS Plus), Sony'nin konsolları için sunduğu ücretli bir abonelik sistemidirPlaystation 4 Pro, Playstation 4 (PS4), Playstation 3 (PS3) ve Playstation Vita (PS Vita) kullanıcıları, bu hizmetin getirdiği ücretsiz oyun, tema ve simgelerin de içinde bulunduğu ayrıcalıklardan ve ekstra indirimlerden faydalanabilecekler.

PS Plus Abonelik Ücreti

PS Plus'a üye olmak için 1 aylık, 3 aylık ve 12 aylık ödeme planlarından birini seçmelisiniz.

  • PS Plus 12 Aylık Abonelik Fiyatı: 179,99 TL
  • PS Plus 3 Aylık abonelik Fiyatı: 74,99 TL
  • PS Plus 1 Aylık Abonelik Fiyatı: 23,99 TL