PS Plus üyeliklerinde Black Friday indirimlerini kaçırmayın!

PS Plus üyeliklerinde Black Friday indirimlerini kaçırmayın!
Black Friday demek indirimler demek. Bu yıl da PlayStation Plus abonelikleri de dahil olmak üzere, oyunlar ve aksesuarlar üzerinde indirimler görülüyor. Oyunlarda açıklanan indirimlerin yanı sıra PlayStation Store'da PS Plus üyelerine...

Black Friday demek indirimler demek. Bu yıl da PlayStation Plus abonelikleri de dahil olmak üzere, oyunlar ve aksesuarlar üzerinde indirimler görülüyor. Oyunlarda açıklanan indirimlerin yanı sıra PlayStation Store'da PS Plus üyelerine özel fırsatlar da var.

12 aylık PlayStation Plus üyelikleri 179,99 TL'lik normal fiyata göre %20 indirimli olarak 143,99 TL'den satışa sunuluyor. Yine 3 aylık PS Plus üyelikleri 74,99 TL'lik normal fiyata göre %15 indirimle 63,99 TL. İndirim kampanyası 16 Kasım 2018'de başladı ve 26 Kasım 2018'de sona erecek.

Black Friday indirimleri kapsamında indirimli oyunlar listesine buradan erişebilirsiniz.

PlayStation Plus 12 aylık üyelik satın al

PlayStation Plus 3 aylık üyelik satın al

PlayStation Plus (PS Plus)

PS Plus Nedir?

PlayStation Plus (PS Plus), Sony'nin çevrimiçi abonelik servisi. Bu üyeliğe PS4 ve PS3'te çevrimiçi çok oyunculu oyunları oynamak için ihtiyacınız olacak. Üstelik Sony her ay PS Plus aboneleri için ücretsiz oyunlar sunuyor. Ayrıca etkin bir üyeliğiniz olduğu sürece, PlayStation Store'da bazı oyunlara ek indirimlerle sahip olabileceksiniz.

Üyelere sunulan bir diğer ayrıcalık, 10 GB'lık ücretsiz bulut (cloud) depolama alanı. Bu sayede save dosyalarınız asla kaybolmayacak ve onlara istediğiniz yerden hesabınızla erişebileceksiniz. Aynı zamanda belirli oyunların demo ve beta denemelerine erişebilir, böylece oyunları önceden deneme fırsatı yakalarsınız.

Daha fazla bilgiye buradan erişebilirsiniz.