PS Plus abone sayısı Haziran 2018'de düşüş yaşadı

PS Plus abone sayısı Haziran 2018'de düşüş yaşadı
Sony, 2018 mali yılınınilk çeyreğine ilişkin mali sonuçlarını açıkladıktan sonra kazancı hakkında ek bilgiler paylaştı. Sony, son çeyrekten itibaren PS Plus abone sayısının gelir belgelerinde şeffaf bir şekilde...

Sony, 2018 mali yılınınilk çeyreğine ilişkin mali sonuçlarını açıkladıktan sonra kazancı hakkında ek bilgiler paylaştı. Sony, son çeyrekten itibaren PS Plus abone sayısının gelir belgelerinde şeffaf bir şekilde yer almasına karar verdi. Hizmet tarafından sağlanan gelirin şirket ve yatırımcılar için giderek daha ilişkili hale geldiği ifade edildi.

PS Plus abone sayısı Haziran ayında düşüş yaşadı

30 Haziran 2018 itibariyle PS Plus abonelerinin sayısı 33.9 milyon oldu. Bu rakamlar Mart 2018 itibariyle bildirilen 34.2 milyon aboneden 300.000'lik bir düşüşe işaret ediyor.

Sony PS Plus ilk mali çeyrek raporuTatil sezonunun ardından gelen Ocak-Mart çeyreğindeki rakamların, Nisan ve Haziran ayları arasındaki süreçten daha yüksek olması şaşırtıcı değil.

PS Plus verilerinin yanı sıra, donanım, yazılım ve ağ hizmetleri gelirleri arasında da farklılık görülüyor. Donanım tarafında satışlarda azalma görülürken, yazılımda ise daha fazla artış hakim.

PlayStation 4 satışlarına ait verilere buradan erişebilirsiniz.

Sony'nin 2018 ilk çeyrek mali raporunu incelemek isterseniz, ayrıntılı belgelere buradan ulaşabilirsiniz.