PS Plus'ta 12 aylık üyeliğe ücretsiz Rainbow Six Siege!

PS Plus'ta 12 aylık üyeliğe ücretsiz Rainbow Six Siege!
PlayStation Plus artık üyeliklerde dönem dönem sunulan indirimlerin yanı sıra oyunlarla birlikte kampanyalar sunuyor. PS Plus abonelerine özel yeni bir kampanya başladı.Rainbow Six Siege'in Yaratıcı Yönetmeni Xavier Marquis oyuna...

PlayStation Plus artık üyeliklerde dönem dönem sunulan indirimlerin yanı sıra oyunlarla birlikte kampanyalar sunuyor. PS Plus abonelerine özel yeni bir kampanya başladı.

Rainbow Six Siege'in Yaratıcı Yönetmeni Xavier Marquis oyuna battle royale modunun gelmeyeceğini açıklamıştı. Bu açıklama bazı oyuncular için hayal kırıklığı olabilir, ancak para harcamadan türünün en iyi taktiksel nişancılarından birine sahip olmak istiyorsanız şanslısınız. PS Plus 12 aylık üyelik seçeneği, ücretsiz Rainbow Six Siege ile birlikte geliyor.

PS Plus 12 Aylık üyelik + ücretsiz Rainbow Six Siege kampanyası 4 Mart 2019 TSİ 12:00'de sona erecek. 12 Aylık üyelik fiyatının 179 TL olduğunu da belirtelim. Kampanya detaylarına PlayStation Store sayfasından erişebilirsiniz.

Rainbow Six Siege'de 4. Yıl 1. Sezon içeriği Operation Burnt Horizon yakında başlıyor. Oyun yıllar içinde muazzam bir şekilde büyüdü ve onu tam teşekküllü bir paket haline geldi. Ayrıca sıradan nişancı türlerinin aksine daha taktiksel bir deneyim arıyorsanız kesinlikle oynamaya değer bir oyun.

PlayStation Plus (PS Plus) Sony’nin konsolları için sunduğu ücretli bir üyelik sistemi. PlayStation 4 Pro, PlayStation 4 (PS4), PlayStation 3 (PS3) ve PlayStation Vita (PS Vita) kullanıcıları, bu hizmet tarafından sağlanan ücretsiz oyunlardan, temalardan, erken erişim fırsatlarından, 100 GB'a çıkarılan bulut depolama hizmetinden ve ekstra özel indirimlerden yararlanabiliyorlar.

Ayrıca PS3 ve PS Vita oyuncularının PS Plus ücretsiz oyunlarından faydalanabilecekleri son tarih 8 Mart 2019 olarak duyuruldu. PS Plus Şubat 2019 oyunlarını buradan görebilirsiniz.