PlayStation Store'da İki Kat İndirim fırsatı başladı!

PlayStation Store'da İki Kat İndirim fırsatı başladı!
PlayStation Plus İki Kat İndirim fırsatı bugün PlayStation Store'a geri döndü! 22 Kasım'a kadar yüzlerce PS4 oyunu %30'a varan indirimlerle PlayStation Store'da. Eğer PS Plus üyesiyseniz bu indirim iki katına çıkıyor, yani %60'a...

PlayStation Plus İki Kat İndirim fırsatı bugün PlayStation Store'a geri döndü! 22 Kasım'a kadar yüzlerce PS4 oyunu %30'a varan indirimlerle PlayStation Store'da. Eğer PS Plus üyesiyseniz bu indirim iki katına çıkıyor, yani %60'a kadar tasarruf edebilirsiniz!

Gucamelee! 2, Crash Bandicoot N.Sane Trilogy, Call of Duty: WWII, Nier Automata, Persona 5: Ultimate Edition, South Park: The Stick of Truth gibi oyunlar indirim kapsamında.

Aşağıdaki listede PlayStation Store'da bugün indirime giren tüm kampanyalara ve indirimli oyunlara göz atabilirsiniz. Unutmayın, yüzlerce oyunda %60'a indirim fırsatlarından yararlanmak için 22 Kasım'a kadar vaktiniz var. PlayStation Plus abonesi değilseniz ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

PlayStation Store: İki Kat İndirim (31 Ekim - 22 Kasım)

Haftanın Fırsatı (31 Ekim - 8 Kasım)

Tekken 7

PlayStation Store'da Haftanın Fırsatı tanıtımı Bandai Namco'nun fantastik dövüş oyunu Tekken 7. Çeşitli ikonik dövüşçülerden oluşan listede seçim yaparak çeşitli modlarda AI veya diğer oyunculara karşı savaşın. Daha fazla karakter için ilk Sezon Geçişi de 8 Kasım'a kadar indirimli!

PlayStation Store'da başlayan tüm indirim ve fırsatlara buradan erişebilirsiniz.