PlayStation Plus Nisan 2018 oyunları açıklandı!

PlayStation Plus Nisan 2018 oyunları açıklandı!
Sonunda bahar kendini göstermeye başladı ve uzun günler, ısınan havalar insanın modunu yükseltiyor. Oyuncular bu arada God of War ve Detroit: Become Human gibi PlayStation 4'e özel yeni ve iddialı oyunları dört gözle bekliyor. Bu...

Sonunda bahar kendini göstermeye başladı ve uzun günler, ısınan havalar insanın modunu yükseltiyor. Oyuncular bu arada God of War ve Detroit: Become Human gibi PlayStation 4'e özel yeni ve iddialı oyunları dört gözle bekliyor. Bu oyunları beklerken

PlayStation Plus

Nisan 2018 oyunları, oyalanmak için güzel seçenekler sunuyor. PlayStation Plus aboneleri 3 Nisan'dan itibaren aşağıdaki oyunları indirebilirler.

Mad Max

Dürüst olmak gerekirse, George Miller’ın etkileyici Mad Max serisinin oyun dünyasında daha önceleri yer bulamaması şaşırtıcıydı. Geniş açık araziler, yasadışı haydutlar, üst düzey aksiyon ve benzinle dolu savaş arabaları… Mükemmel bir uyum.

Sonunda 2015 yılında geldi. Kumlu "Yol Savaşçısı" kahraman Max, yasadışı kıyamet sonrası dünyasında bir yolculuğa çıkıyor.

Kendi off-road arabanızı yapın ve Avustralya'nın yakın gelecekteki çöplüğünde kıyamete karşı savaşın. Her yerde değerli hurda ve işçilik malzemeleri var. Bazı malzemeleri çalın ve birkaç haydut kalesini yıkın.

Trackmania Turbo

Ubisoft’un arcade yarışçısı, yüksek hızlı temposu ve rollercoaster simülatörü ile benzersiz bir deneyim sunuyor. Gerçek anlamda, kırılma hızları, imkansız taklalar ve Evel Knievel'in ayağa kaldıran rampa sıçramalarına hazır olun.

PlayStation 4 için tamamen elden geçirilen Trackmania Turbo'da 200'den fazla parkurda sürüş yeteneklerinizi sınayın ve olabilecek en hızlı yarış zamanına ulaşın. Beş zorlu bölüm ile o ekstra nano saniyeyi edinmek için her zaman kendinizi zorlayacak alan vardır – Trackmania® Turbo öğrenmesi kolay ama ustalaşması zor bir oyun.

PlayStation Plus Nisan 2018 ücretsiz oyunlar listesi:

PlayStation Plus Nisan 2018 oyunları 3 Nisan'dan itibaren PlayStation Store'dan indirilebilecek. O zamana kadar, geçen ayki seriden kaçırdığınız herhangi bir oyunu almak için hala birkaç gününüz var. PS Plus Mart 2018 oyunları: