PlayStation Plus Mayıs 2018 oyunları belli oldu!

PlayStation Plus Mayıs 2018 oyunları belli oldu!
Nisan ayı God of War heyecanıyla geçti ve Sony Santa Monica’nın eleştirmenlerce beğenilen oyununu oynama şansınız olmadıysa PlayStation Plus Mayıs 2018 oyunları sizi heyecanlandırabilir. Mayıs ayı için Nisan ayına göre...

Nisan ayı God of War heyecanıyla geçti ve Sony Santa Monica’nın eleştirmenlerce beğenilen oyununu oynama şansınız olmadıysa PlayStation Plus Mayıs 2018 oyunları sizi heyecanlandırabilir. Mayıs ayı için Nisan ayına göre biraz daha farklı bir oyun serisi var.

Beyond: Two Souls

Detroit: Become Human’ın çıkışına 1 aydan daha az bir süre kaldı ve deneyimli Fransız stüdyosu Quantic Dream’in önceki yapımını deneyimlemenin tam zamanı.

Sadece teknik özelliklerinin yanı sıra, Beyond: Two Souls son nesil oyunlardaki görseller için çıtayı yükseltmişti. Aynı zamanda oyunda interaktif anlatının kapsamı genişletildi.

Oyunculuk yetenekleri ve karmaşık dallanmış hikaye ağı boyunca olağanüstü performanslar sunan oyun, bu türden anlatı odaklı oyunları adeta birleştiriyor.

Rayman Legends

2D platform türüne damga vuran oyunlardan biri olan Rayman Legends, daha parlak ve daha belirgin sanatsal yönünü göstermekte ve bu ayın bir diğer PlayStation Plus oyunu.

Ubisoft Montpellier stüdyosu yirmi yıl boyunca geliştirdiği her şeyi bir araya getirerek, birçok oynanabilir karakter, düzinelerce çeşitli seviye, inanılmaz elle çizilmiş 2D görseller ve çok oyunculu seçenekleri bir araya getiriyor.

PlayStation Plus Mayıs 2018 oyunları:

PS Plus üyeleri tüm bu oyunları 1 Mayıs Salı gününden itibaren indirebilecekler.

Nisan 2018 oyunlarını almanız içinse hala birkaç gününüz var:

Daha fazla bilgi için PlayStation Plus resmi sayfasına buradan erişebilirsiniz.