PlayStation Plus Mart 2018 oyunları açıklandı!

PlayStation Plus Mart 2018 oyunları açıklandı!
Mart ayı sonunda geldi ve PlayStation Plus abonelerinin merakla beklediği oyunlar açıklandı. Şubat ayında birbirinden zorlu düşmanları devirdik, zorlandık, belki delirdik ama şimdi yeni maceralar zamanı. PlayStation Plus Mart 2018...

Mart ayı sonunda geldi ve PlayStation Plus abonelerinin merakla beklediği oyunlar açıklandı. Şubat ayında birbirinden zorlu düşmanları devirdik, zorlandık, belki delirdik ama şimdi yeni maceralar zamanı. PlayStation Plus Mart 2018 oyunları açıklandı ve 6 Mart'dan indirebileceğiniz oyunlar şunlar:

Bloodborne

Dünyaya Yharnam'ın karanlık sırlarını tanıtan ve beğeni toplayan Lovecraftian kabusu, Mart ayında PlayStation Plus'a gelecek. Bu inanılmaz dünyanın parçası olmak için heyecanlı olmalısınız.

From Software'in 'Souls' serisinden çıkan ürkütücü bir evrim olan Bloodborne, sizi özel şifa formu arayan ve Yharnam kasabasına gelen bilinmeyen bir yabancı olarak sunuyor. Acımasız, kanlı ve bazen gerçekten dehşet verici. Bloodborne zengin hikayesi ve nefes kesen sanat yönetmenliği ile benzersiz bir deneyim.

Ratchet and Clank

Eleştirel olarak beğeni toplayan bir PlayStation özel yapımı Playstation Plus Mart oyunlarının bir diğeri. Insomniac Game'in PS4 oyunu, klasik PS2 platformu hitini yeniden parlatıyor.

2016'da yayınlanan Ratchet & Clank, PS Plus abonelerine dudak uçuklatan görseller ve tuhaf silahlar ile serinin en iyi oyununu sunuyor. Orijinal oyun yenileniyor ve genişliyor, bu yenilenme oyuna yeni silahlar ekliyor, seviyeleri yükseltiyor ve avlanmanız için bir dizi yeni koleksiyon ekliyor.

PlayStation Plus Mart 2018 oyunlarının tam listesi:

Tüm bu oyunlar 6 Mart'tan itibaren PlayStation Store'dan indirilebilecek.


Şubat 2018 koleksiyonundan kaçırmış olabileceğiniz oyunları alabilmek için 1 haftanız daha var:

-Önemli Not-

PlayStation tarafından yapılan yeni servis güncellemesine göre; gelecek yıl 8 Mart 2019'dan itibaren PS Plus aylık oyunlar serisi PS4 oyunlarına odaklanacak ve artık PlayStation 3 ve PlayStation Vita oyunlarını içermeyecek.

Bu durum 8 Mart 2019'dan önce indirmiş olduğunuz oyunları etkilemeyecek. Abone olduğunuz sürece, oyunlar PS Plus oyun kütüphanenizin parçası olmaya devam edecek.