PlayStation Plus Haziran 2018 oyunları açıklandı!

PlayStation Plus Haziran 2018 oyunları açıklandı!
Yaz ayları geldi çattı. Tatil olan okullar, uzun akşamlar ve ramazan geceleri. Önümüzdeki aylar için güzel planlarınız olduğunu umuyoruz. Elbette bu sıcak havalarda sizi eğlendirecek, stresinizi alacak PlayStation'ınız için de...

Yaz ayları geldi çattı. Tatil olan okullar, uzun akşamlar ve ramazan geceleri. Önümüzdeki aylar için güzel planlarınız olduğunu umuyoruz. Elbette bu sıcak havalarda sizi eğlendirecek, stresinizi alacak PlayStation'ınız için de iyi haberlerimiz var. PlayStation Plus yine harika oyunlarla karşınızda!

XCOM 2

Kötü haberle başlayalım: Dünya'nız teknolojik olarak ilerlemiş, militarist bir uzaylı ırk tarafından yok edilmek üzere ve tek resmi direniş (XCOM) teslim oldu, öldürüldü ya da saklanarak kayboldu.

İyi bir başlangıç için değil... Ama geldiğiniz yer: XCOM konseyi insanlığın dağınık direnişini yeniden inşa etmek ve sömürgeleştiren yabancı güçleri devirmek için hazırlanıyor. Yeraltı sığınağınızı; anahtar bölgeleri yeniden ele geçirmek, araziden kaynak toplamak, insanlığın güvenini kazanmak ve son olarak bu dünya dışı istilacıları göndermek için sıra tabanlı taktiksel operasyonlar gerçekleştirecek tam teşekküllü bir operasyon üssü haline getirin.

Gerçek zamanlı strateji, RPG mekaniği ve kaynak yönetimi ile XCOM 2 harika bir oyun.

Trials Fusion

Uzun süredir devam eden Trials serisinin sonuncusu olan Fusion klasik bir formülü izleyerek, sizi bir motosikletle büyük heyecanlar ve yüksek puanlar peşinde koşarak ölüme meydan okuyan taklalara ve atlayışlara davet eder.

Gerçek dünya fiziği üzerine kurulmuş olan Trials Fusion'ın en büyük zorluğu, atlayışlarınızı dikkatlice değerlendirmek, ağırlığınızı doğru bir şekilde dağıtmak ve gözünüzü pistte tutmak.

Çevrimiçi çok oyunculu oynayın ya da arkadaşlarınıza meydan okuyun, hatta dahili parkur editörünü kullanarak kendi pistinizi yaratın ve ne tür kaotik denemeler yapılabildiğini görün.

İşte PlayStation Plus Haziran 2018 oyun listesi:

Tüm bu oyunlar 5 Haziran'dan itibaren PlayStation Store'dan indirilebilecek. O zamana kadar geçen ay kaçırdığınız PlayStation Plus Mayıs oyunları hala bir haftanız var. Hızlı bir hatırlatma:

PlayStation Plus Haziran 2018 ücretsiz oyunlarını PlayStation Store'dan takip edebilirsiniz.