3 aylık PlayStation Plus üyeliğinde %30 indirim fırsatı!

3 aylık PlayStation Plus üyeliğinde %30 indirim fırsatı!
PlayStation Oyun fiyatlarının hızla artış gösterdiği şu günlerde en önemli seçeneklerden biri PlayStation Plus gibi görünüyor. Oyunculara aylık ücretsiz oyunlar, bulut depolama hizmeti, erken erişim fırsatları ve...

PlayStation Oyun fiyatlarının hızla artış gösterdiği şu günlerde en önemli seçeneklerden biri PlayStation Plus gibi görünüyor. Oyunculara aylık ücretsiz oyunlar, bulut depolama hizmeti, erken erişim fırsatları ve özel indirimler sunan PlayStation Plus'ın 3 aylık üyeliği 1 Ekim - 8 Ekim tarihleri arasında %30 indirimli!

3 aylık PlayStation Plus üyeliği %30 indirimle 74,99 TL yerine 52,49 TL! Kampanya 1 Ekim 2018 saat 12:00'de (TSİ) başlayacak ve 8 Ekim 2018 saat 12:00'de (TSİ) sona erecek.

PS Plus üyeliğini indirimli almak için PlayStation Store sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

PlayStation Plus (PS Plus)

PlayStation Plus nedir?

Oyuncuların PS4 oyunlarını çevrimiçi oynayabilmeleri için PlayStation Plus üyeliğine ihtiyaçları var. En önemli artısı PlayStation Plus Aylık Oyunlar fırsatıyla ücretsiz sunulan oyunlar.

Ayrıca PS Plus, PlayStation Network'te özel indirimler sağlıyor ve konsolunuzun sabit sürücüsünün arızalanma ihtimaline karşı ilerlemenizi desteklemek için 10 GB bulut alanı sunuyor.

Aynı zamanda belirli oyunların demo ve beta denemelerine erken erişim fırsatıyla oyunları önceden deneme fırsatı yakalayabiliyorsunuz.

PS Plus'a üye olmak için 1 aylık, 3 aylık ve 12 aylık ödeme planlarından birini seçmelisiniz.

  • 12 Aylık Abonelik Fiyatı: 179,99 TL
  • 3 Aylık abonelik Fiyatı: 74,99 TL – 52,49 TL
  • 1 Aylık Abonelik Fiyatı: 23,99 TL

Buradan PSN Store resmi sayfasına giderek abone olabilir ya da 14 günlük ücretsiz denemenizi başlatabilirsiniz.

PS Plus Ekim 2018 oyunlarına erişmek için ilgili sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.