PSN Kupaları açarak kredi kazanma özelliği kaldırıldı

PSN Kupaları açarak kredi kazanma özelliği kaldırıldı
Daha önce sadece ABD'de kullanıma sunulan Sony Rewards Trophy Pass programı sayesinde kupa kazanarak PSN kredisi alınabiliyordu. İlk olarak 2017 yılında başlayan bu uygulama, yaklaşık bir yıl sonra sona eriyor. Sony...

Daha önce sadece ABD'de kullanıma sunulan Sony Rewards Trophy Pass programı sayesinde kupa kazanarak PSN kredisi alınabiliyordu. İlk olarak 2017 yılında başlayan bu uygulama, yaklaşık bir yıl sonra sona eriyor. Sony Rewards kullanım şart ve koşullarını resmi olarak güncelledi.

İşte Sony'nin resmi açıklaması:

Trophy Pass programı durduruldu. Sony Rewards üyeleri 29 Ekim 2018'den sonra yeni Trophy Pass kilidi açamayacaklar. 29 Ekim 2018'den önce Trophy Pass kilidini açan Sony Rewards üyeleri, programın tüm üyeler için kalıcı olarak durdurulacağı 7 Kasım 2019'a kadar Trophy Pass programı aracılığıyla Sony Rewards puanlarını kazanmaya devam edebilecekler.

Sony PSN için yeni seçenekler sunmayı planlıyor

Bu değişiklik hızlı ve sessiz bir şekilde gerçekleşti, ancak "Sony tamamen kendi isteğine bağlı olarak işbu Anlaşmada değişiklik yapma ve / veya [Ödül] Programı'nı istediği zaman iptal etme, değiştirme veya düzeltme hakkına sahip.". Ancak oyuncular PSN Store'dan alışveriş yaparak puan kazanmaya devam edebilecekler.

Bu haber PlayStation kullanıcıları için hayal kırıklığı yaratırken, Sony Rewards bu boşluğu yeni kazanç yollarıyla doldurmayı planlıyor. PSN kullanıcıları yakında DVD ve Blu-ray Disklerini kaydederek puan kazanabilecekler. Ayrıca Sony oyuncuların "ücretsiz filmler, puanlar, indirimler ve daha fazlasını" kazanmak için farklı zorlukları tamamlamalarına olanak tanıyan yeni, sınırlı süreli geçişler sunacak.

Sony Rewards resmi web sitesine göre sisteme ABD dışındaki bölgelerden erişim sağlanamıyor.