PS5 ve Xbox Series X'in fiyatlarına dair yeni bir ipucu ortaya çıktı

PS5 ve Xbox Series X'in fiyatlarına dair yeni bir ipucu ortaya çıktı
PlayStation 5 ve Xbox Series X'in yılın sonlarına doğru oyuncularla buluşması bekleniyor. Her ikisi de yüksek kaliteli görsel doğruluk, ultra hızlı yükleme süreleri ve ışın izleme teknolojisi vadediyor. PS5 ve Series X hakkında...

PlayStation 5 ve Xbox Series X'in yılın sonlarına doğru oyuncularla buluşması bekleniyor. Her ikisi de yüksek kaliteli görsel doğruluk, ultra hızlı yükleme süreleri ve ışın izleme teknolojisi vadediyor. PS5 ve Series X hakkında bilinmesi gereken her şeyi donanım açısından biliyoruz ancak çıkış tarihlerine ve fiyatlarına dair açıklama henüz gelmedi.

Yeni nesil konsolların lansmanı yaklaştıkça, dünya çapındaki perakendeciler web sitelerinde konsollara yer vermeye başladı. Ancak Best Buy'ın sitesindeki ödeme planı, PlayStation 5 ve Series X'in fiyatlarına dair ipucu veriyor. Görünüşe göre konsolların fiyatı 499 dolar civarında olacak.

PS5 ve Xbox Series X'in fiyat bandı, ödeme teklifinde göründü

ps5 vs xbox series x oyunlar

Best Buy web sitesindeki her iki mağaza sayfasının da alt kısmında, fiyatların 499 dolara ulaşabileceğini ortaya koyan bir 18 aylık bir ödeme planı yer alıyor. Aslına bakılırsa sayfalardaki bilgilerin yer tutucu olması da muhtemel ve kesin bilgileri vermeyebileceğini göz ardı etmemek gerek. Sony ve Microsoft konsolların fiyatlarını açıklamadı ve birbirlerinden gelecek hamleleri bekliyorlar.

PS5, Xbox Series X, Best Buy

Best Buy'daki ödeme teklifinin, sitede satılan tüm ürünler için 6, 12, 18 ve 24 aylık ödeme seçenekleri sunduğunu belirtelim. Peki PS5 ve Xbox Series X'in ödeme planı neden biraz daha farklı? Benzer ürün sayfalarında listelenen teklifler, ürün fiyatlarına özel olarak belirleniyor. Örnek olarak, Nintendo Switch 299 dolardan, PS4 299 dolardan ve Xbox One X 399 dolardan satılıyor. Ancak bu ürünler 400 doların altında olduğundan, perakendeci yalnızca 12 aylık faizsiz ödeme programları sunuyor.

PS5 ve Xbox Series X sayfalarında yalnızca 18 aylık seçenekler gösteriliyor. Bu da konsolların 499 dolar veya daha üstünde bir fiyat etiketiyle geleceğine işaret ediyor. Yeni nesil donanımların en azından ön sipariş fiyatlarının yakında açıklanması bekleniyor. Koronavirüs birçok lansmanın ve etkinliğin ertelenmesine neden olsa da PS5, ertelenmeden planlanan zamanda piyasaya sürülecek.