PS4 Sistem Yazılımı Güncellemesi 8.50 Beta yayınlandı

PS4 sistem yazılımı güncellemeyi 8.50, yapılan değişiklikleri test etmek için kaydolan azınlık için beta olarak yayınlandı. Betaya katılan kullanıcıların bildirdiği yama notlarına göre Sony, PlayStation Topluluklarını konsoldan...

PS4 sistem yazılımı güncellemeyi 8.50, yapılan değişiklikleri test etmek için kaydolan azınlık için beta olarak yayınlandı. Betaya katılan kullanıcıların bildirdiği yama notlarına göre Sony, PlayStation Topluluklarını konsoldan kaldıracak ve sistem üzerinde bazı kalite iyileştirmeleri yapacak.

PS4 Beta güncellemesi 8.50 aynı zamanda Sistem Yazılımı Beta Testi İlkBahar 2021 güncellemesi olarak tanımlanıyor. Güncelleme, toplulukların kaldırılmasının yanı sıra grup bildirimlerinde, oyun oturumlarına katılımda ve gizli oyunların görünürlüğünde de değişiklikler yapıyor. PS4 sistem yazılımı 8.50'nin yama notlarını paylaşalım.

PS4 Sistem Yazılımı Güncellemesi 8.50 Beta Yama Notları:

Sistem yazılımındaki temel özellikler

  • Mesajlarda artık bulunduğunuz her grup için bildirimleri açabilir veya kapatabilirsiniz. Grup ekranını, ardından seçenekler menüsünü açıp ve "Bildirimleri Kapat"ı seçin.

Diğer güncelleme özellikleri

  • Oyun oturumu ekranında artık oturum liderinden oyununa katılmasını istemek için "Katılma İsteğinde Bulun" düğmesini kullanabilirsiniz. Oturum lideri daha sonra size oyun oturumuna katılmanız için bir davetiye gönderebilir.
  • Gizlediğiniz bir oyunu oynarken, diğer oyuncular artık onu oynadığınızı göremeyecekler.
  • Topluluklar artık mevcut değil.

Sony, Mart 2020'de PlayStation Communities uygulamasını Android ve iOS mağazalarından kaldırarak kullanıma kapatmıştı. Konsol devi, toplulukları şimdi de konsollardan çekiyor. Toplulukların kapatılması için herhangi bir neden belirtilmemiş olsa da, azalan kullanıcı sayısından kaynaklandığı varsayılıyor. PlayStation uygulamaları PlayStation 5'in piyasaya sürülmesiyle tek bir yerde birleştirilmişti. Topluluklar, yakın zamana kadar PS4 konsolunda oldukça aktif görünüyordu ancak PS5'in gelişiyle birlikte kullanıcı sayısı düşmüş olabilir. Sony'nin yeni nesil konsolunun şu anda topluluk özelliği yok.

PS4 sistem yazılımı güncellemesi 8.50, beta aşamasının ardından yakın zamanda tüm kullanıcılara sunulacaktır. Sony artık konsola yeni özellikler getirmiyor, ancak sürekli olarak yeni yamalarla destekliyor. Güncelleme yayınlandığında sizlere bildireceğiz.

Haberleri