Bazı PS3 oyunlarının sunucu kapatma işlemleri 2019'a ertelendi

Bazı PS3 oyunlarının sunucu kapatma işlemleri 2019'a ertelendi
Eylül ayının sonlarında, 3 Sony Interactive Entertainment oyunununçevrimiçi sunucularının kapatılacağınıaçıklamıştık. PlayStation All-Stars Battle Royale, Twisted Metal ve Warhawk gibi PS3 oyunları için sunucuların 25...

Eylül ayının sonlarında, 3 Sony Interactive Entertainment oyununun

çevrimiçi sunucularının kapatılacağını

açıklamıştık. PlayStation All-Stars Battle Royale, Twisted Metal ve Warhawk gibi PS3 oyunları için sunucuların 25 Ekim 2018'de kapatılması planlanıyordu. Ancak PlayStation kullanıcılarına gönderilen bir e-postaya göre bu kapanış tarihi uzatıldı.

Bu çevrimiçi hizmeti kaldırılacak bazı PS3 oyunlar için bir nebze iyi bir haber olsa da Sound Shapes için de kötü haber geldi. Sound Shapes platform ve müzik oluşturma ile ilgili bir tasarım oyunu.

Aşağıda Reddit kullanıcısı tarafından PS3 başlığında paylaşılan e-postanın tamamını bulabilirsiniz:

Warhawk, Twisted Metal, PlayStation All-Stars: Battle Royale ve Sound Shapes için çevrimiçi erişimi engelleyecek sunucu kapatma durumu için sizi güncellemek istedik. Bu işlem 31 Ocak 2019 saat TSİ 22:00'a kadar uzatıldı.

Kapatma işleminin ardından, artık Warhawk PS3 sisteminde yerel ağ için LAN moduna ayarlanmadıkça oynanamayacak. Twisted Metal ve PlayStation All-Stars: Battle Royale kullanıcıları campaign'i çevrimdışı ve yerel çok oyunculu olarak bölünmüş ekran modunda oynayabilecekler. Sound Shapes kullanıcıları campaign ve tüm DLC içeriklerini oynayabilecek ve kendi seviyelerini oluşturabilecekler ancak kullanıcılar seviyelerini toplulukla paylaşamayacak veya topluluk tarafından oluşturulan seviyeleri indiremeyecekler.

Saygılarımızla, PlayStation Ekibi

Hala çevrimiçi PS3 oyunlarını oynayanlar varsa deneyimlerini yorumlarda paylaşabilirler.