PS Store indirimleri: Overwatch, NBA 2K18, ARK ve daha fazlası!

PS Store indirimleri: Overwatch, NBA 2K18, ARK ve daha fazlası!
Her hafta olduğu gibi bu hafta sonu da PlayStation Store'da sunulan birbirinden güzel indirimler var. ARK: Survival Evolved, Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition, Dark Souls III ve daha fazlası 20 Şubat'a kadar indirimli fiyatlarla...

Her hafta olduğu gibi bu hafta sonu da PlayStation Store'da sunulan birbirinden güzel indirimler var. ARK: Survival Evolved, Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition, Dark Souls III ve daha fazlası 20 Şubat'a kadar indirimli fiyatlarla PS Store'da!

Yeni Playstation Store indirimleri
PS Store Hafta Sonu Teklifi (20 Şubat'a kadar)

Hafta Sonu boyunca sevilen PS4 oyunları %60'a varan tasarruf fırsatıyla PS Store'da!

Haftanın Fırsatı (22 Şubat'a kadar)

Bu hafta sonu NBA All-Star heyecanını, NBA 2K18 All-Star etkinliği ile doyasıya yaşayın! NBA 2K18 %66'lık özel indirimle PS Store'da!

PS Store haftanın fırsatı nba 2k18 170218

Overwatch İndirimi (27 Şubat'a kadar)

Hala Overwatch oynamadınız mı? 27 Şubat'a kadar Overwatch: Game of the Year: 209 TL yerine 89 TL! Ayrıca Overwatch'ı bu hafta sonu ücretsiz olarak deneyebilirsiniz.

Yarının savaş alanlarında çeşitli karakterlerle kıyasıya mücadele edin. Bu fırsat kaçmaz!

Final Fantasy XV Promosyonu (1 Mart'a kadar)

Final Fantasy XV ve Final Fantasy XV Digital Premium Edition'da özel teklifler PS Store'da sizleri bekliyor. Aksiyon dolu RPG ile, vatanını geri alma arayışına giren, büyüleyici Lucis Krallığı'nın prensi Noctis olarak oynayabilirsiniz.