Private Division üç bağımsız stüdyo ile yayın anlaşması imzaladı

Private Division üç bağımsız stüdyo ile yayın anlaşması imzaladı
Private Division, GTA'nın geliştiricisi Rockstar'ın da sahibi olan Take-Two Interactive'in yayın kollarından biri. Yayıncı, Rockstar ve 2K'nın aksine küçük bağımsız (indie) stüdyolarının oyunlarını piyasaya sürmelerine yardımcı...

Private Division, GTA'nın geliştiricisi Rockstar'ın da sahibi olan Take-Two Interactive'in yayın kollarından biri. Yayıncı, Rockstar ve 2K'nın aksine küçük bağımsız (indie) stüdyolarının oyunlarını piyasaya sürmelerine yardımcı olmaya odaklanıyor.

Yayıncının öne çıkan oyunları arasında The Outer Worlds, Kerbal Space Program ve Ancestors: The Humankind Odyssey gibi önemli yapımlar bulunuyor. Kataloğunu daha da genişletmek isteyen Private Division, üç bağımsız stüdyo ile yayın anlaşmaları imzaladığını açıkladı. Söz konusu stüdyolar; Moon Studios, Roll7 ve League of Geeks olarak açıklandı.

Private Division bağımsız stüdyolardan gelecek yeni oyunları yayınlayacak

Private Division, bağımsız, indie stüdyolar

Private Division başkanı Michael Worosz, web sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, "Moon Studios, League of Geeks ve Roll7 ile ortaklığımız, Private Division'un kadrosunu, dünyanın dört bir yanından oyun endüstrisinin en yaratıcı yetenekleriyle geliştirmeye devam ediyor. Yaratıcı vizyonlarını bir sonraki seviyeye taşımada gereken desteği sağlamak için bu deneyimli geliştiricilerle çalışmaktan büyük mutluluk duyuyoruz." ifadelerine yer verdi.

Moon Studios, son on yıl boyunca Ori serisini geliştiriyordu. Stüdyo, "Ekibimiz için harika bir deneyim oldu" diyerek, yeni bir aksiyon RPG oyunu üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Yakın zamanda Ori and Will of the Wisps'in Xbox Series X yükseltmesi aldığı doğrulayan geliştiricinin bir sonraki projesi merakla bekleniyor.

OlliOlli adlı oyunuyla bilinen League of Geeks, daha önce geliştirdikleri her şeyin ötesinde, bir şeyler yaratma hırsıyla stüdyoyu büyütme fırsatı yakaladıklarını belirtti ve ortaklıktan heyecan duyduğunu ortaya koydu. RPG oyunu Armello ile tanınan Roll7 ise Private Division ile kurulan yeni ortaklığın harika ve sürükleyici oyunlar geliştirme yolunda bir sonraki adımı atmalarına izin vereceğini söyledi.

Stüdyolar tarafından geliştirilmekte olan üç yeni oyunla birlikte, Private Division için gelecek parlak görünüyor.